Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

ESPN3 as a Directv customer


  • Please log in to reply
60 replies to this topic

#1 OFFLINE   bww

bww

    Legend

  • Registered
  • 109 posts
Joined: Feb 15, 2006

Posted 11 October 2010 - 08:33 AM

I have Directv and internet from TimeWarner. Espn3 is available to timewarner starting this month only if you have a tv package and a tier that includes espn, internet only people will not be eligible.

Anyone here use Espn3 that has directv and an isp that is NOT on the list of approved isps at espn????

Edited by bww, 11 October 2010 - 08:38 AM.
correct usage

Genie HR44-500, C41-700, HR24-500, GenieGo, SWM8, WholeHome + Internet, 1 AM21

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Kevin F

Kevin F

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 1,128 posts
Joined: May 09, 2010

Posted 11 October 2010 - 08:36 AM

I second that. I have an xbox 360 and will try and see if ESPN 3 works over Road Runner. I will post again when I get home in a few hours. I am an Xbox beta tester.

#3 OFFLINE   bakerfall

bakerfall

    Godfather

  • Registered
  • 457 posts
Joined: Aug 23, 2006

Posted 11 October 2010 - 08:40 AM

I have Comcast internet without TV and can use ESPN 3 on my PC no problem.
HR20-700 (w/1 TB eSATA drive), HR24-500 x3, HR22-100, SWM-16, DECA

#4 OFFLINE   convem24

convem24

    Icon

  • Registered
  • 642 posts
Joined: Mar 11, 2007

Posted 11 October 2010 - 08:41 AM

Wow Time Warner doesn't play nice for customers who want Espn 3 and have internet only. Comcast doesn't do that. I have Directv and Comcast internet only. Unfortunately there might not be a good work around. i am suprised that Time Warner does that. I would check if AT&T U-verse does that or not. U-Verse might be your only other alternative.
Current Setup
Premier with HD and DVR with NFLST, NFLST To Go, NHL CI, NBA League Pass and MLB EI.
2 HR21-700s (Current National release)
1 R15-500 (Current National release)
1 R22 with HD now!!!(Current National release)
Samsung LNT4071 (40 inch LCD)
Panasonic TH-50PZ80U
Samsung LN40C530F1
Directv customer since August 2006

#5 OFFLINE   mws192

mws192

    Godfather

  • Registered
  • 405 posts
Joined: Jun 17, 2010

Posted 11 October 2010 - 08:52 AM

Time Warner, and possibly Brighthouse, are the only ones with these new terms. Now that the option is out there, future deals with other providers could be similar.

Some of the latest articles seem to indicate that the Time Warner - ESPN3 deal isn't tied to internet at all, only video. Road Runner only won't work; TW cable + RR will; TW cable + 3rd party dsl might.

Yes it's a dramatic shift from ESPNs internet only service. But what this would mean if true, is that Directv would be free to negotiate a similar deal as well, where a D* sub could access ESPN3 regardless of who their ISP is.
See:
http://www.twcableun...e-to-implement/

What's also interesting in this article is that Time Warner will be able to deliver select games from ESPN3 on tv, in its sports pack, bypassing the need for internet.

Edited by mws192, 11 October 2010 - 09:11 AM.


#6 OFFLINE   jefbal99

jefbal99

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 2,838 posts
Joined: Sep 07, 2007

Posted 11 October 2010 - 08:59 AM

I have Comcast internet without TV and can use ESPN 3 on my PC no problem.


I'm almost the same, I have Comcast's basic local tv package for $15/mon and it gets me a $15 discount on my HSI, so technically I have Comcast video service, but no ESPN.
Receiving Equipment: AU9 Slimline w/Zinwell WB68 & SWM 8 | Winegard MS-2000 w/PS-1503 Power Injector
Living Room: HR22-100 w/AM-21 | Samsung HL-S4266W (HDMI) | Ethernet MRV | Pioneer HTS-GS1 5.1 | Yamaha DV-S6160 (Component/Digital Coaxial)
Bedroom: H21-200 w/AM-21 | Westinghouse LVM-42w2 (HDMI) | Ethernet MRV
Home Theatre: HR20-100 | Sanyo PLV-Z60 (Component/Optical) | Flexio 16:9 100" Screen | Ethernet MRV |Yamaha YHT-690 | XBox 360 (Component) | Harmony 880

#7 OFFLINE   Hdhead

Hdhead

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 1,231 posts
Joined: Jul 30, 2007

Posted 11 October 2010 - 09:07 AM

With Charter internet anyone with an account can access ESPN3. You can even access it remotely when not using Charter internet if you create an ESPN account.
2 - HR20-100s
1 - HR21-100
1 - HR21-700
1 - HR34 Genie
1 - H24-100
1 - H24-200
SWM16/DECA

#8 OFFLINE   Barcthespark

Barcthespark

    Godfather

  • Registered
  • 373 posts
Joined: Dec 16, 2007

Posted 11 October 2010 - 09:09 AM

Charter provides access to ESPN3 for internet only customers. I've used it to watch some Aussie rules footy matches.

#9 OFFLINE   bixler

bixler

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 1,253 posts
Joined: Oct 14, 2008

Posted 11 October 2010 - 09:11 AM

I'm almost the same, I have Comcast's basic local tv package for $15/mon and it gets me a $15 discount on my HSI, so technically I have Comcast video service, but no ESPN.


Same here.....
Slimline5.....SWM 8.....SWS-8 8 way splitter
PI feeds SWS-8 splitter and HR 21-100 in Media Room 0x62c 3:59am 12/18/12
SWS-8 splitter feeds HR 22-100 in Family Room 0x62c 3:59am 12/18/12 wireless ethernet connection via Linksys WET610N
SWS-8 splitter feeds HR 22-100 in Master Bedroom 0x62c 3:59am 12/18/12
SWS-8 splitter feeds H 21-100 in Guest Bedroom 0x45d2 3:27am 6/27/12

#10 OFFLINE   cnmurray8

cnmurray8

    Legend

  • Registered
  • 181 posts
Joined: Jun 19, 2008

Posted 11 October 2010 - 10:53 AM

My ISP Fairpoint has not signed with ESPN3. However I use a friends Comcast sign on and I get onto ESPN3 using Fairpoint DSL with no problems.

#11 OFFLINE   xzi

xzi

    Icon

  • Registered
  • 527 posts
Joined: Sep 18, 2007

Posted 11 October 2010 - 11:20 AM

Verizon DSL offers it and I used to use it all the time when I had it. I recently switched back to RoadRunner and just use my parent's Comcast login to use ESPN3 now. Time-Warner sucks, and not sure I ever expect that to change.

#12 OFFLINE   dirtyblueshirt

dirtyblueshirt

    *Recently Declassified

  • DBSTalk Club
  • 1,091 posts
  • LocationAnaheim, CA
Joined: Dec 06, 2008

Posted 11 October 2010 - 11:23 AM

Here in San Diego, I can access ESPN3 just dandy, and I have Internet-only service through Cox.
Aaron Slater
Anaheim, CA
Network+, Security+, All-around NiceGuy™



#13 OFFLINE   adkinsjm

adkinsjm

    Icon

  • Registered
  • 914 posts
Joined: Mar 25, 2003

Posted 11 October 2010 - 11:33 AM

Here in San Diego, I can access ESPN3 just dandy, and I have Internet-only service through Cox.


My ISP just signed on with ESPN3 and it was turned on Friday. It signed a deal the same time Time Warner did, but the cable company doesn't have the clout that a big provider does.

Before that, I used several passwords found through Google searches. A lot of Scout.com college football forums have Comcast or Verizon passwords, but they are shut off after a few weeks.

#14 OFFLINE   bt-rtp

bt-rtp

    Icon

  • Registered
  • 524 posts
Joined: Dec 29, 2005

Posted 11 October 2010 - 12:31 PM

I have AT&T U-verse and I get ESPN3.com
HR24-500 with AM21
HR21-200
HR20-700
HR20-100


#15 OFFLINE   the_batman

the_batman

    AllStar

  • Registered
  • 75 posts
Joined: Sep 20, 2007

Posted 11 October 2010 - 02:18 PM

I have the same issue with TWC as my ISP...unless I also have the digital cable package also, no ESPN3.com. I can see why I left TWC for DirecTV.

#16 OFFLINE   goober22

goober22

    Godfather

  • Registered
  • 472 posts
  • LocationSunny Flori-Duh!
Joined: Sep 08, 2004

Posted 11 October 2010 - 04:03 PM

Well, I'll add insult to injury as well.

I have Knology for just internet and phone and get ESPN3.com just fine - no TV needed.

Resident Jenius!

DirecTV = HR20-700x2, HR20-100x2, R22-100+AM21Nx2, DECA Networked, R15-500x1 (not activated), D12-300x2, Slimeline-5, SWM16, WHDVR, OTA=21, WOW (Knology) Cable = 50Mbps Internet & Phone,  Hitachi 65S700 65", Sanyo 50" Plasma x2, Hisense 42" LCD, Scepter 40" LCD, Vizio 26" LCD, Hiteker 32" LCD,  Sony 7.1 Receiver, Sony 7.1 Speaker System


#17 OFFLINE   AMike

AMike

    Godfather

  • Registered
  • 380 posts
Joined: Nov 21, 2005

Posted 11 October 2010 - 04:04 PM

I have Comcast Business internet only and I have zero issue getting ESPN3. In fact, I am able to stream E3 to my networked receivers via PlayOn.

DirecTV subscriber 1999-2011, 2012 - present
Comcast subscriber 2011-2012, 2013 - 2014
 


#18 OFFLINE   vthokies1996

vthokies1996

    Legend

  • Registered
  • 136 posts
Joined: Oct 06, 2008

Posted 11 October 2010 - 04:12 PM

I have Fios for internet and get ESPN3. Can't wait for it to be available on the 360. Will make it better than watching on my laptop.

#19 OFFLINE   nighthawk777

nighthawk777

    Mentor

  • Registered
  • 31 posts
Joined: May 01, 2008

Posted 11 October 2010 - 04:17 PM

So Time Warner just went up $3 per month on my internet from 54.95 to 57.95 to make me pay for espn3 but they aren't going to give me access because I only subscribe to internet with them. It's about time for me to kick them to the curb.

#20 OFFLINE   pistolpete52

pistolpete52

    AllStar

  • Registered
  • 80 posts
Joined: Sep 03, 2010

Posted 11 October 2010 - 04:28 PM

I have AT&T internet without phone or tv, and I get ESPN 3.




Protected By... spam firewall...And...