Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Start Playing a Recording and Info Banner stays on


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 OFFLINE   BarryG

BarryG

    Legend

  • Registered
  • 119 posts
Joined: Jun 25, 2006

Posted 11 October 2010 - 05:40 PM

Anybody else noticing this lately? I just started noticing this in the past few days, although my 722K is still at 6.68. When I start playing a new DVR recording, the info banner overlay comes on at the top of the screen but it doesn't go away after a few seconds - it just stays there. I have to press the remote "info" button several times to get it to disappear. Is this an annoying bug or am I missing a setting somewhere?

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   SaltiDawg

SaltiDawg

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 2,375 posts
Joined: Aug 30, 2004

Posted 11 October 2010 - 06:00 PM

Anybody else noticing this lately? ...


Not on my 722k. Try a power cord reset.

#3 OFFLINE   BarryG

BarryG

    Legend

  • Topic Starter
  • Registered
  • 119 posts
Joined: Jun 25, 2006

Posted 11 October 2010 - 07:42 PM

Will do - I also just started noticing sluggish response to remote commands so something isn't right with the 722K.

#4 OFFLINE   mgs24

mgs24

    AllStar

  • Registered
  • 49 posts
Joined: Dec 07, 2002

Posted 11 October 2010 - 10:16 PM

I have seen this several time recently.

#5 OFFLINE   Stewart Vernon

Stewart Vernon

    Excellent Adventurer

  • Moderators
  • 19,011 posts
  • LocationKittrell, NC
Joined: Jan 07, 2005

Posted 11 October 2010 - 10:47 PM

I can't find where it was... but I swear I remember someone recently posting in another thread about having this problem... and I thought it was fixed after a power-cycle (he unplugged the receiver for a couple of minutes, then plugged it back in again).

-- My cat's breath smells like cat food.


#6 OFFLINE   BarryG

BarryG

    Legend

  • Topic Starter
  • Registered
  • 119 posts
Joined: Jun 25, 2006

Posted 12 October 2010 - 06:36 AM

Thanks - good to know I'm not the only one being stymied by the little black box.




spam firewall