Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

Do I need a connected phone line any more?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   TDK1044

TDK1044

    Godfather

  • Registered
  • 539 posts
Joined: Apr 08, 2010

Posted 19 October 2010 - 06:27 AM

So now that I have Whole Home DVR, including the internet connection, other than for caller id (which ironically doesn't seem to work with my Whole Home DVR anyway) do I need a phone line hooked up to a DVR anymore? I used to use that for ordering PPV movies via the remote.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   HDTVsportsfan

HDTVsportsfan

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 5,746 posts
Joined: Nov 29, 2005

Posted 19 October 2010 - 06:32 AM

No....you shouldn't need it.
DBSTalk Chat Room Mod (I reserve the right to be wrong.)

AT9 to SWM16
LR: HR24-100 to Panasonic 50" w/ Sony HTIB/FR: HR20-700 to Samsung LN55B640
Office: HR34-700 to Panasonic 50" w/ HD-A2
Office: H21-200 to 36" SD TV/BR: HR21-200 to Samsung 32" LCD
My full setup in Visio: http://www.dbstalk.c...8&postcount=105

#3 OFFLINE   seven

seven

    New Member

  • Registered
  • 1 posts
Joined: Oct 19, 2010

Posted 19 October 2010 - 02:40 PM

No..U wont need it at all ;)




Protected By... spam firewall...And...