Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

Local Channels D* Iphone app


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 OFFLINE   bigjoelee

bigjoelee

    Legend

  • Registered
  • 106 posts
Joined: Aug 18, 2008

Posted 03 November 2010 - 09:24 PM

I recently got locals here in columbus GA and tonight I saw a show wouldn't record on one of my local channels. I fire up my iphone app to record it on another dvr, but the channel says that it is blacked out in my area. Is this a glitch or does directv keep you from using their apps to record local channels on purpose?
Joseph

...Ads Help To Support This Site...

#2 OFFLINE   bigjoelee

bigjoelee

    Legend

  • Topic Starter
  • Registered
  • 106 posts
Joined: Aug 18, 2008

Posted 03 November 2010 - 09:27 PM

just tried recording the same show from the directv website and it let me do it fine. Any ideas on whats wrong?
Joseph

#3 OFFLINE   VLaslow

VLaslow

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 1,285 posts
Joined: Aug 16, 2006

Posted 03 November 2010 - 09:45 PM

This doesn't help you, but I can see my locals with no issues here in Los Angeles. I use them all the time. Check your settings, although that really shouldn't matter. Show all channels I get and see what happens. Or, show all channels.

That's about all I know at this moment.

#4 OFFLINE   bigjoelee

bigjoelee

    Legend

  • Topic Starter
  • Registered
  • 106 posts
Joined: Aug 18, 2008

Posted 03 November 2010 - 09:57 PM

all the other channels are fine it just appears that EVERY show that is on a local channel is blacked out for recording. Wierd. Went ahead and submitted an e-mail from their site per their support forum faq, we'll see what happens.
Joseph

#5 OFFLINE   bigjoelee

bigjoelee

    Legend

  • Topic Starter
  • Registered
  • 106 posts
Joined: Aug 18, 2008

Posted 05 November 2010 - 12:33 PM

bump

#6 OFFLINE   bigjoelee

bigjoelee

    Legend

  • Topic Starter
  • Registered
  • 106 posts
Joined: Aug 18, 2008

Posted 06 November 2010 - 10:55 AM

well I received an e-mail saying that they "took the liberty of forwarding your email for special handling. A specialist will respond as soon as one becomes available (likely within 24 hours)." I'll keep you informed of updates as they happen.
Joseph

#7 OFFLINE   doubleatheman

doubleatheman

    AllStar

  • Registered
  • 74 posts
Joined: Dec 28, 2007

Posted 06 November 2010 - 06:28 PM

I'm sure this is not your issue, but when I was attempting to record a local from my phone, it defaulted to searching the tv networks in the 300 range, not my locals. I had to scroll way down to see my locals in the 2-100 range. The ones in the 300 were of course blacked out.
H21-200: 0x404A (soon to be HD DVR)
Vizio 32" tv Connected with HDMI
Sony HT-DDW790 Home theater Connected with Optical
5 lnb Slim Line dish
Choice xtra Pack with HD and DVR service
Zip: 94954 locals

#8 OFFLINE   bigjoelee

bigjoelee

    Legend

  • Topic Starter
  • Registered
  • 106 posts
Joined: Aug 18, 2008

Posted 06 November 2010 - 07:49 PM

Ya I expect those to be blacked out, I am talking about the low actual local channels.
Joseph

#9 OFFLINE   bigjoelee

bigjoelee

    Legend

  • Topic Starter
  • Registered
  • 106 posts
Joined: Aug 18, 2008

Posted 09 November 2010 - 07:00 AM

still nothing yet from DTV I wonder if that means more software to fix it.
Joseph

#10 OFFLINE   nighthawk777

nighthawk777

    Mentor

  • Registered
  • 31 posts
Joined: May 01, 2008

Posted 12 November 2010 - 08:33 AM

Back in May I added the spanish package to my account online. Thru the mobile website I was never able to schedule any recording for any of the channels in that package. The mobile site kept telling me I wasn't subscribed. I reported the issue when I had it but to my knowledge it was never fixed. I have since dropped the spanish package.




Protected By... spam firewall...And...