Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

Need Indian channels in Gueplh,Ontario,CANADA


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 OFFLINE   preet

preet

    New Member

  • Registered
  • 1 posts
Joined: Jan 01, 2011

Posted 01 January 2011 - 01:39 PM

Hi friends
Happy New Year to all of the dbstalk members.
Today i registered myself as a new member on this new year eve.
i found this website pretty intersting and full of information.
i had coolsat and captiveworks fta recievers but as everyone knows becoz of no further support thet are down.Anyway, i recently bought HD1080p TV so now my full attention is to get some HD FTA channel and INDIAN channels as well.i was not intouch with this fta/recievers/dishes/channel files stuff.
so, as a newbie i m back into it and i need your help to start my fta channels.
i had only one round dish installed to watch free indian channels with
captiveworks/coolsat fta recievers(not using now).
I need proper guide to follow the steps to Turn on Indian or bell or Rogers channels with some HD if there any in my area(guelph,ontario,canada).
i heard some ppls r using jadoo box/magic box connected via internet in my region, but i didn't like th quality becoz i m intersted in HD channels so pls tryt o provide me further steps to follow that which fta reciever or more dishes or something i will need to get this job done.
i will be very thankfull to you guys.
preet

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   harsh

harsh

    Beware the Attack Basset

  • Registered
  • 18,579 posts
  • LocationSalem, OR
Joined: Jun 14, 2003

Posted 01 January 2011 - 01:52 PM

You need to ask this question in the FTA forums.

Don't get your hopes up about finding lots of HD FTA.

Too often we enjoy the comfort of opinion without the discomfort of thought. -- JFK


#3 OFFLINE   juan ellitinez

juan ellitinez

    Icon/Supporter

  • Gold Members
  • 1,980 posts
Joined: Jan 31, 2003

Posted 01 January 2011 - 01:58 PM

Get a ROKU and watch them over your internet connection.........www.roku.com

#4 OFFLINE   James Long

James Long

    Ready for Uplink!

  • Super Moderators
  • 39,593 posts
Joined: Apr 17, 2003

Posted 01 January 2011 - 03:13 PM

Moving from the DISH forum to FTA since DISH does not offer subscriptions in Canada.

#5 OFFLINE   jeffgbailey

jeffgbailey

    Legend

  • Registered
  • 206 posts
Joined: Feb 28, 2008

Posted 01 January 2011 - 06:40 PM

i had coolsat and captiveworks fta recievers but as everyone knows becoz of no further support thet are down.

My Coolsat works just fine. Oh thats right. I'm using mine for free to air, not stealing Dish and Bell (or I guess attempting to try now) :lol:

.i was not intouch with this fta/recievers/dishes/channel files stuff.
so, as a newbie i m back into it and i need your help to start my fta channels.
i had only one round dish installed to watch free indian channels with
captiveworks/coolsat fta recievers(not using now).

Again you solidify my point on what you were doing

I need proper guide to follow the steps to Turn on Indian or bell or Rogers channels with some HD if there any in my area(guelph,ontario,canada).

I dont know...maybe SUBSCRIBE to them

i heard some ppls r using jadoo box/magic box connected via internet in my region, but i didn't like th quality becoz i m intersted in HD channels so pls tryt o provide me further steps to follow that which fta reciever or more dishes or something i will need to get this job done.
i will be very thankfull to you guys.
preet

I guess you didnt see the warnings about asking how to steal services huh?

#6 OFFLINE   James Long

James Long

    Ready for Uplink!

  • Super Moderators
  • 39,593 posts
Joined: Apr 17, 2003

Posted 01 January 2011 - 11:31 PM

Hmmm ... now that the OP has been broken up into smaller bites I realize what I missed before the move. Prior illegal reception.

We only support legitimate FTA here ... not theft of service. So if you're asking how to steal service, you've come to the wrong place.

#7 OFFLINE   kenglish

kenglish

    Icon

  • Registered
  • 972 posts
  • LocationSalt Lake City, Utah, USA
Joined: Oct 02, 2004

Posted 03 January 2011 - 07:57 AM

You can get some channels FTA via Globecast World TV with your existing equipment, and they also have some that require subscription (and, their receiver):

http://www.globecast...ca/Default.aspx

#8 OFFLINE   bliz

bliz

    New Member

  • Registered
  • 5 posts
Joined: Jan 02, 2011

Posted 03 January 2011 - 01:20 PM

there are a few free one, but FTA is your best option




spam firewall