Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

Power Supply always required for DECABB1R0?


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   Satellite Samurai

Satellite Samurai

    Cool Member

  • Registered
  • 24 posts
Joined: Oct 10, 2008

Posted 03 March 2011 - 02:15 PM

So I am looking to use the DECA equipment to do some home networking over existing coax, not related to DIRECTV. If I use one DECABB1R0 w/ power sup by my router, does the second DECABB1R0 require a power supply?

The reason i would suspect that I may not require it, is that on the DIRECTV diagrams with the older white DECA, they didn't require it near the receivers.

Appreciate any help on this question.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   veryoldschool

veryoldschool

    Lifetime Achiever

  • Moderators
  • 41,637 posts
Joined: Dec 09, 2006

Posted 03 March 2011 - 02:19 PM

The "white" DECA all need a power supply.
When connected to a receiver, the receiver powers them.
A.K.A VOS

#3 OFFLINE   The Merg

The Merg

    1*

  • Registered
  • 10,247 posts
  • LocationNorthern VA
Joined: Jun 24, 2007

Posted 03 March 2011 - 02:28 PM

So to answer your question... Each DECA that is not connected to a receiver needs to have its own power supply (PI).

- Merg

Today's problems don't worry me, I haven't solved yesterday's yet.

SlimLine-3 Dish w/ SWM16 (HD Service / WHDVR) / Full Setup
HR34-700 / Panasonic TC-P50G25 HDTV / HDMI / Networked - DECA / Family Room
HR44-700 / Samsung HCM5525W HDTV / Component / Networked - DECA / Bedroom

HR24-100 / Samsung HCM5525W HDTV / Component / Networked - DECA / Bedroom


#4 OFFLINE   Satellite Samurai

Satellite Samurai

    Cool Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 24 posts
Joined: Oct 10, 2008

Posted 03 March 2011 - 03:26 PM

Thanks for your quick replies. I can always count on DBSTALK *winks at the camera*:D




spam firewall