Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Renaming channels


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 OFFLINE   Mike109

Mike109

    Legend

  • Registered
  • 249 posts
Joined: Jun 28, 2010

Posted 07 April 2011 - 08:29 AM

I renamed a couple OTA channels because Dish had them wrong. Is there a way to use lower case letters when entering the new names?

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   garys

garys

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 3,151 posts
Joined: Nov 04, 2005

Posted 07 April 2011 - 10:05 AM

NOPE.

#3 OFFLINE   Mike109

Mike109

    Legend

  • Topic Starter
  • Registered
  • 249 posts
Joined: Jun 28, 2010

Posted 07 April 2011 - 01:41 PM

Thanks for confirming as I did not see any way to do it.

#4 OFFLINE   Stewart Vernon

Stewart Vernon

    Excellent Adventurer

  • Moderators
  • 19,007 posts
  • LocationKittrell, NC
Joined: Jan 07, 2005

Posted 07 April 2011 - 06:37 PM

It would be nice if Dish would implement an alternate set of lowercase characters you could toggle for the renaming.

I once renamed a recording and didn't like that you couldn't choose what to capitalize and what not to capitalize.

-- My cat's breath smells like cat food.


#5 OFFLINE   Mike109

Mike109

    Legend

  • Topic Starter
  • Registered
  • 249 posts
Joined: Jun 28, 2010

Posted 07 April 2011 - 09:22 PM

I hear ya.
Dish does use lowercase letters, so it can be done. But just not by the user.

#6 OFFLINE   renegade

renegade

    Cool Member

  • Registered
  • 30 posts
Joined: Jul 28, 2011

Posted 03 December 2011 - 03:21 AM

Actually, if you scroll through the letters using the number keys, you'll get uppercase letters, then the digit, then lowercase letters. Seems like a lot of button-pushing, but it works.

Dish 1000.4 Eastern Arc: 61.5/72.7/77 with 119 wing dish
3 - ViP 211k/1TB external drive
Solo 508 DVR - Let's Pay More Fees! <-retired
Solo 301E <-retired

subscriber since 2/2000
AT200/Superstations/East-West distant nets
HD for Life since 3/2011
OTA antennas pointed at two markets: 32 channels
dedicated to getting Superstations in HD on Dish Network


#7 OFFLINE   tampa8

tampa8

    Godfather/Supporter

  • Registered
  • 1,787 posts
Joined: Mar 30, 2002

Posted 04 December 2011 - 11:41 AM

Learn something everyday. Will have to try that, thanks!

#8 OFFLINE   eurosport84

eurosport84

    New Member

  • Registered
  • 7 posts
Joined: Jul 06, 2008

Posted 05 December 2011 - 11:42 AM

Actually, if you scroll through the letters using the number keys, you'll get uppercase letters, then the digit, then lowercase letters. Seems like a lot of button-pushing, but it works.


Very cool. Thanks, I didn't know that. :)
eurosport

#9 OFFLINE   Mike109

Mike109

    Legend

  • Topic Starter
  • Registered
  • 249 posts
Joined: Jun 28, 2010

Posted 08 December 2011 - 01:54 AM

Actually, if you scroll through the letters using the number keys, you'll get uppercase letters, then the digit, then lowercase letters. Seems like a lot of button-pushing, but it works.


Thanks,
It worked for me.




spam firewall