Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

voom receiver


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   bbauer

bbauer

    New Member

  • Registered
  • 1 posts
Joined: Dec 06, 2003

Posted 06 December 2003 - 10:42 AM

does anybody know where to find technical info on the Voom receiver?

I gather the little red button behind the flip down door on the right sets the output format, but it does not seem to be documented.

Install was Thursday and all seems to work okay, but the Showtime HD signal does not seem to be of the same quality as my current Showtime HD signal, using the built in HD receiver in my RCS38310 TV.

Anyone else think this?

Thanks

bb

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Chris J

Chris J

    Cool Member

  • Registered
  • 8 posts
Joined: Mar 31, 2003

Posted 06 December 2003 - 08:07 PM

Try here.

http://www.satellite...wforum.php?f=25

#3 OFFLINE   NicholsonSatellite

NicholsonSatellite

    Cool Member

  • Registered
  • 16 posts
Joined: Jan 14, 2004

Posted 14 January 2004 - 10:41 PM

The Lil red button is for setting the staus of the type of direct output video feed to TV. All i know is when you push red button and release you need to get the upper most light pipe to blink once. When done that means IRD is set to HDTV output mode only .
"If the universe is Infinte, then all dreams are real"




Protected By... spam firewall...And...