Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

- - - - -

New Install - will this work?


  • This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

#1 Guest_Leeds_*

Guest_Leeds_*
  • Guests
Joined: --

Posted 28 July 2011 - 02:57 PM

Hello , First time post... wanted help on a new install.. not sure if I've purchased the correct equipment.

I have :

Slimline Dish... 22" x 32
LNB - single - Part # SL3KNR0-02 (4 outputs)
Directv Splitter - MSPLIT8R0-01 (8 outputs)
Power Inserter - P121R1-03 (21v Power Inserter).

Reading docs on the web I think I have the wrong LNB?

Can I connect HD receivers to LNB without power and splitter?

Any help is greatly appreciated

Thanks in Advance

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   RobertE

RobertE

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 8,024 posts
Joined: Jun 09, 2006

Posted 28 July 2011 - 02:58 PM

Would like to help, but since you are outside of where DirecTv can leagally provide you service, I can not. Sorry.
Have an Error or Diagnostic code? Find out what it means and how to fix it here: Click Me
Having issues with your HD locals? Report them here: Click Me
Is your receiver compatible with MRV? Check Here

#3 OFFLINE   litzdog911

litzdog911

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 11,485 posts
  • LocationMill Creek, WA
Joined: Jun 23, 2004

Posted 28 July 2011 - 03:13 PM

Yep, that's the wrong LNB if you want Single Wire Multiswitch. But you can use that LNB without any power inserter since it can be powered directly from a Receiver/DVR. And, with four outputs, it supports up to four tuners.

Of course it's not legal for you to use DirecTV equipment in Canada.
HD DVRs: HR34-700; HR24-500; (2) HR20-700 + WD eSATA 1TB drive/Antec MX1 case; HR21-700; HR21-200 w/AM21
Receivers: H25-500 HD Receiver; H21-100 HD Receiver
Mobile Devices: Nomad

Additional equipment configuration details

Sun & moon help site your satellite dish


#4 Guest_Leeds_*

Guest_Leeds_*
  • Guests
Joined: --

Posted 28 July 2011 - 03:13 PM

My install is in Florida?

#5 Guest_Leeds_*

Guest_Leeds_*
  • Guests
Joined: --

Posted 28 July 2011 - 03:14 PM

thanks litzdog911

#6 OFFLINE   MysteryMan

MysteryMan

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 6,521 posts
  • LocationUSA
Joined: May 17, 2010

Posted 28 July 2011 - 03:15 PM

My install is in Florida?


When you first posted your location stated Canada. :rolleyes:

DirecTV customer since 1995.


#7 Guest_Leeds_*

Guest_Leeds_*
  • Guests
Joined: --

Posted 28 July 2011 - 03:19 PM

Wow, would you like my social security number next ?
where I travel to or where im asking the question from is none of your business.
Get a life....
was Looking for some help...
This is my last post and question on this site..
Thanks again Litzdog911....

#8 OFFLINE   Tom Robertson

Tom Robertson

    Lifetime Achiever

  • DBSTalk Club
  • 20,245 posts
Joined: Nov 15, 2005

Posted 28 July 2011 - 03:58 PM

Wow, would you like my social security number next ?
where I travel to or where im asking the question from is none of your business.
Get a life....
was Looking for some help...
This is my last post and question on this site..
Thanks again Litzdog911....


RobertE was very polite in explaining the situation as was Litzdog. While we understand that sometimes people don't put their correct location in their profile (or don't update them) I do see that you are not posting from the US.

So I'm closing this thread. Sorry, but thems the Canadian rules.

Go Packers!

My real treasures: 5 Grandchildren - S, D, M, M, C ; Now 5! Great-Grandtibbers - B, H, J, A, and M (Born 7/31/2011)





spam firewall