Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Old RCA DRD435RH recevier


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 OFFLINE   andunn27

andunn27

    Legend

  • Registered
  • 211 posts
Joined: Sep 24, 2007

Posted 26 August 2011 - 08:17 PM

My wife's brother recently moved into our house. We have 2 old RCA receivers that we owned that are no longer active, but were at one time on our account. They both have their cards and remotes with them. Can we get Directv to activate one so we can give him tv in his room?

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   bubbagscotch

bubbagscotch

    AllStar

  • Registered
  • 52 posts
Joined: Oct 31, 2009

Posted 26 August 2011 - 08:50 PM

If they were on your account I think they will reactivate them. Give them a call, of course considering that the access cards aren't too old. Call them and give it a try.

#3 OFFLINE   B Newt

B Newt

    Icon

  • Registered
  • 690 posts
Joined: Aug 12, 2007

Posted 26 August 2011 - 09:29 PM

My RCA 480RE is still working like a champ.

HR20-100 s/w version 0x087f
au9 dish NO multiswitch or diplexers.
Internet connection via WIFI.


#4 OFFLINE   andunn27

andunn27

    Legend

  • Topic Starter
  • Registered
  • 211 posts
Joined: Sep 24, 2007

Posted 27 August 2011 - 01:25 PM

I called and they said yes that they could activate it. They said depending on the age of the access card though a replacement card may need to be sent. I will activate next week on pay day.

#5 OFFLINE   cantil

cantil

    New Member

  • Registered
  • 5 posts
Joined: Aug 31, 2011

Posted 31 August 2011 - 04:02 PM

i miss my old tivo units hope the new one will be awsome

#6 OFFLINE   Stuart Sweet

Stuart Sweet

    The Shadow Knows!

  • Super Moderators
  • 36,874 posts
Joined: Jun 18, 2006

Posted 31 August 2011 - 08:18 PM

We do have a TIVo anticipation thread. Let's keep that discussion there. Thanks.
Opinions expressed by me are my own and do not necessarily reflect
those of DBSTalk.com, DIRECTV, DISH, The Signal Group, or any other company.




Protected By... spam firewall...And...