Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo

Lnb install ?


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 ONLINE   jford951

jford951

    Godfather

  • Registered
  • 447 posts
Joined: Oct 06, 2008

Posted 03 December 2011 - 04:35 PM

Need to upgrade to a swm16 for more receivers and my swm8 is the LNb style so when I replace the LNb to a slm3 do I need to realign the dish? Everything seem good on my signal levels right now so don't want to change anything if I don't have to

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Kevin F

Kevin F

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 1,128 posts
Joined: May 09, 2010

Posted 03 December 2011 - 04:38 PM

If its a SWiMLNB, then you will need 4 cables from the new LNB to the SWM16.

Kevin
Kevin

Good TV (Cable). Better TV (Dish Network). DirecTV.

My Setup

#3 ONLINE   jford951

jford951

    Godfather

  • Topic Starter
  • Registered
  • 447 posts
Joined: Oct 06, 2008

Posted 03 December 2011 - 09:05 PM

If its a SWiMLNB, then you will need 4 cables from the new LNB to the SWM16.

Kevin


But do I need to realign the dish

#4 OFFLINE   Davenlr

Davenlr

    Geek til I die

  • Registered
  • 9,082 posts
Joined: Sep 16, 2006

Posted 03 December 2011 - 09:06 PM

Not if you dont bump or move it when you swap LNB's.

Tivo Premier XL4, Tivo Premier, Tivo HD whole home on Xfinity HD, DirecTv Whole Home with 39" high gain KaKu dish, Roku3,SageTv 8 TB Win8 Server -> DVDO Edge-> Denon AVR, Klipsch KB15's/Panasonic 55ST60 plasma"


#5 ONLINE   veryoldschool

veryoldschool

    Lifetime Achiever

  • Moderators
  • 41,375 posts
Joined: Dec 09, 2006

Posted 03 December 2011 - 09:44 PM

But do I need to realign the dish


Not if you dont bump or move it when you swap LNB's.

"Only if you're all thumbs" :lol:
[and it was aligned well to start with]
A.K.A VOS




spam firewall