Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Firrmware L7.22 on the 722 DVR


  • Please log in to reply
28 replies to this topic

#26 OFFLINE   921tiger

921tiger

    Mentor

  • Registered
  • 35 posts
Joined: Feb 13, 2005

Posted 31 December 2011 - 10:10 AM

But wait, there's more:

My 722 just did the video freeze/INFO okay/no video bit again. It rebooted by itself.

But get this: it happened at the exact same time: 8:05 a.m. PST

Could there be an alarm event or something that has been inadvertently set? I find it hard to believe that it would go AWOL at exactly the same time.

...Ads Help To Support This Site...

#27 OFFLINE   P Smith

P Smith

    Mr. FixAnything

  • Registered
  • 20,280 posts
  • LocationMediterranean Sea
Joined: Jul 25, 2002

Posted 31 December 2011 - 12:06 PM

@921tiger, before hang on time coincidence I would check the drive health first; you never know what bad spot the writing process hit.

#28 OFFLINE   921tiger

921tiger

    Mentor

  • Registered
  • 35 posts
Joined: Feb 13, 2005

Posted 31 December 2011 - 04:55 PM

Is there a diagnostic I can run? I'm running just the internal hard drive, no EHD.

#29 OFFLINE   P Smith

P Smith

    Mr. FixAnything

  • Registered
  • 20,280 posts
  • LocationMediterranean Sea
Joined: Jul 25, 2002

Posted 31 December 2011 - 05:19 PM

If you can get out the drive ... then MHDD or VIctoria




Protected By... spam firewall...And...