Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Bizarre 722 behavior


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   olds403

olds403

    Godfather

  • Registered
  • 332 posts
Joined: Nov 20, 2007

Posted 08 December 2011 - 05:20 PM

I am attempting to stream a movie on my 722 but every time I select watch movie it tells me the movie will be available in X amount of time then the 722 immediately reboots.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   MattG@DISH Network

MattG@DISH Network

    Icon

  • DISH Representative
  • 571 posts
Joined: Jan 06, 2011

Posted 08 December 2011 - 05:41 PM

How is the receiver connected to the internet? Try resetting the network connection in menu-6-1-broadband setup to make sure an IP address is showing up.

Does this only happen on one movie, or have you tried a couple different movies?

Matthew "Speedy" Gonzales
Social Media

Monday/Tuesday/Thursday/Friday 11a-10p MT.  Off: Weds/Sat/Sun.


#3 OFFLINE   olds403

olds403

    Godfather

  • Topic Starter
  • Registered
  • 332 posts
Joined: Nov 20, 2007

Posted 08 December 2011 - 06:05 PM

For some reason I had to reset my router. My internet connection was working but the 722 wasn't seeing the router until I reset the router. Thanks for the quick response, I have never seen that happen with my 722 before.

#4 OFFLINE   MattG@DISH Network

MattG@DISH Network

    Icon

  • DISH Representative
  • 571 posts
Joined: Jan 06, 2011

Posted 08 December 2011 - 06:18 PM

I hope it continues to work, please let me know if it doesn't :D

Matthew "Speedy" Gonzales
Social Media

Monday/Tuesday/Thursday/Friday 11a-10p MT.  Off: Weds/Sat/Sun.





Protected By... spam firewall...And...