Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

722 and external HDD


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 OFFLINE   quizzer

quizzer

    Icon

  • Registered
  • 734 posts
Joined: Aug 29, 2006

Posted 30 December 2011 - 02:00 AM

I connected my external HDD to the 722. After the formatting i moved some of my recordings from 722 to the HDD.

Should this external HDD always remain ON like the 722 or should it be switched off (powered off and/or usb taken out from 722) when not in use?


Please advise.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   P Smith

P Smith

    Mr. FixAnything

  • Registered
  • 19,383 posts
  • LocationBay Area
Joined: Jul 25, 2002

Posted 30 December 2011 - 03:48 AM

As you wish. Could be ON or OFF. No limitations.

#3 OFFLINE   quizzer

quizzer

    Icon

  • Topic Starter
  • Registered
  • 734 posts
Joined: Aug 29, 2006

Posted 30 December 2011 - 03:50 AM

As you wish. Could be ON or OFF. No limitations.


Thanks

#4 OFFLINE   quizzer

quizzer

    Icon

  • Topic Starter
  • Registered
  • 734 posts
Joined: Aug 29, 2006

Posted 04 January 2012 - 04:05 PM

As you wish. Could be ON or OFF. No limitations.


I moved all my movie recordings from 722 to the EHDD. When watching it from the HDD, I'm unable to stop the movie in between using the remote. The 'STOP' button on remote doesn't work. I have to rewind or forward till the beginning or end to "stop" .

Am I missing anything?

Thanks

#5 OFFLINE   tampa8

tampa8

    Godfather/Supporter

  • Registered
  • 1,788 posts
Joined: Mar 30, 2002

Posted 04 January 2012 - 04:36 PM

All functions work just as it was on the receiver itself. (Menu is different when on the HDD, but button functions all work)

Do a hard reset of the receiver. (Unplug it and wait about 30 seconds and plug it back in.)




spam firewall