Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo

MRV not showing all boxes


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 OFFLINE   jimlenz

jimlenz

    Legend

  • Registered
  • 120 posts
Joined: Aug 22, 2007

Posted 31 December 2011 - 05:21 AM

I have 5 boxes in my house, 4 of them show the other 4 boxes for MRV. My new HR34 only shows 1 box, leaving out 3 others. I don't understand if all the boxes are connected and are showing on 4 of them, why aren't they all showing on my new installed box? All boxes are activated and play lists are shared. Any thoughts would be appreciated. Thanks

Jim

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   fluffybear

fluffybear

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 7,033 posts
  • LocationPeachtree City, GA.
Joined: Jun 19, 2004

Posted 31 December 2011 - 06:59 AM

I have 5 boxes in my house, 4 of them show the other 4 boxes for MRV. My new HR34 only shows 1 box, leaving out 3 others. I don't understand if all the boxes are connected and are showing on 4 of them, why aren't they all showing on my new installed box? All boxes are activated and play lists are shared. Any thoughts would be appreciated. Thanks

Jim


Have you tried rebooting the HR34? I had a problem recently where the HR34 would see all the systems in my home but 1. A reset of the HR34 fixed the problem.

Also, you might want to confirm your network settings? Are you using static or DHCP for the network address? I had a few issues in my environment when I used DHCP on the HR34..

Proud DirecTV customer since July, 1994

My Q2 2014 Set-Up


#3 OFFLINE   trh

trh

    This Space for Sale

  • Registered
  • 3,089 posts
  • LocationNE FL
Joined: Nov 02, 2007

Posted 31 December 2011 - 07:29 AM

Did this start at the same time as the problem with your nomad or after you fixed the nomad problem? "Nomad not working" thread

#4 OFFLINE   jimlenz

jimlenz

    Legend

  • Topic Starter
  • Registered
  • 120 posts
Joined: Aug 22, 2007

Posted 31 December 2011 - 08:42 AM

Did this start at the same time as the problem with your nomad or after you fixed the nomad problem? "Nomad not working" thread


That is a good question. The install was yesterday for the hr34 and whole home so it occurred after that. I will reset and see if that works.

I believe the nomad was disconnected somehow when I called D earlier in the week to schedule service. Fortunately, that works fine now.

Jim

#5 OFFLINE   Drucifer

Drucifer

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 7,420 posts
  • LocationNY Hudson Valley
Joined: Feb 12, 2009

Posted 01 January 2012 - 11:48 AM

I have 5 boxes in my house, 4 of them show the other 4 boxes for MRV. My new HR34 only shows 1 box, leaving out 3 others. I don't understand if all the boxes are connected and are showing on 4 of them, why aren't they all showing on my new installed box? All boxes are activated and play lists are shared. Any thoughts would be appreciated. Thanks

Jim

What receivers do you have? How are the they broken up on the SWiM-16?

Drew
Do it Right, Do it Once
LR:HR34-7, Dn:HR24-1, MB:HR24-5, Bm:HR21-2, Kt:H25-5
PrimeStar '95, DirecTV '00





spam firewall