Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Problem with H24-700


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 OFFLINE   senatordan

senatordan

    New Member

  • Registered
  • 8 posts
Joined: Feb 29, 2008

Posted 02 January 2012 - 01:03 PM

I have a h24 that is networked to my DVR. Up until last week or so, I have had no issues. Now nearly every morning I have to reboot the receiver. A couple times it has said it is updating and will show 0% but the string of numbers in the top left of the screen are progressively getting larger. Hours later, the update still says 0% even though the string of numbers keeps changing. Just for good measure, I left it alone for about 12 hours "updating" and was still at 0%. Any ideas? Is the receiver dying? Still on old GUI also, I live in So Cal. Thanks in advance.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   veryoldschool

veryoldschool

    Lifetime Achiever

  • Moderators
  • 41,695 posts
Joined: Dec 09, 2006

Posted 02 January 2012 - 01:07 PM

Sounds like it was triggered to download the new HD GUI, but couldn't find it in the stream.
It was loaded last night, but pulled about 4 AM [or us] which is normal.
I'd reboot the receiver and see what happens tonight.
A.K.A VOS

#3 OFFLINE   Stuart Sweet

Stuart Sweet

    The Shadow Knows!

  • Super Moderators
  • 36,860 posts
Joined: Jun 18, 2006

Posted 02 January 2012 - 01:49 PM

Totally agreed.
Opinions expressed by me are my own and do not necessarily reflect
those of DBSTalk.com, DIRECTV, DISH, The Signal Group, or any other company.

#4 OFFLINE   senatordan

senatordan

    New Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 8 posts
Joined: Feb 29, 2008

Posted 03 January 2012 - 08:58 PM

Well I reset it last night and this morning it said it was updating. 9 hours later it is at 0% again, and the string of numbers on the top left of the screen says 2/14/xx/xx. They are changing too fast to keep up. Should I keep it going or reset it?

#5 OFFLINE   senatordan

senatordan

    New Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 8 posts
Joined: Feb 29, 2008

Posted 03 January 2012 - 09:14 PM

Hmmm. it just jumped from 0% to complete but no update to the GUI, maybe tonight something will change.




spam firewall