Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

trouble connecting


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 OFFLINE   moreira85

moreira85

    New Member

  • Registered
  • 6 posts
Joined: Mar 18, 2009

Posted 05 January 2012 - 09:01 PM

I have a VIP 622 thats been working flawlessly. I moved it into the closet and re did the wiring and can't seem to squire a signal. I think I have it hooked up the same. Here it is.

The coax comes in through the wall and I connected it to the input on the triplexer splitter. I then ran two coaxs from sat 1 and 2 on the splitter to the back of the 622 where it says satellite 1 and 2 in. I ran a hdmi from 622 to tv. I left the coax input on the splitter that reads uhf/vhf ch 21-69 unhooked. The tv is picking up the hdmi signal and it is trying to squire the signal which should take 5 mins but its not making any progress.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   moreira85

moreira85

    New Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 6 posts
Joined: Mar 18, 2009

Posted 05 January 2012 - 09:58 PM

Figured it out. Connections were right. I had a splitter before the triplexer. I guess you can't use a splitter before this because I removed it and worked great.




spam firewall