Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Slingplayer app from slingbox


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 OFFLINE   Calvin386

Calvin386

    Godfather

  • Registered
  • 282 posts
Joined: May 23, 2007

Posted 11 January 2012 - 05:55 AM

I have been using this app trouble free for over a year now.

Today when I opened it, it was connecting normally. Then a pop up window came up that said "invalid password" followed by an entry box.

Below that it said "Admin Password" with a on/off toggle.

Below that was a yes and no box.

I am logged in under my Dish Network user id and passord.

Does anyone know what to do with this new pop up?

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Ray C@DISH Network

Ray C@DISH Network

    Icon

  • DISH Representative
  • 914 posts
Joined: Dec 28, 2010

Posted 11 January 2012 - 09:27 AM

Usually when you get an Admin Login popup, it is a setting with your computer that may have changed. Would you provide your login information to me so I can test your account with my equipment here to see if I will get the same popup? Would you also send a screen shot of the popup box? Please let me know. Thanks.

I have been using this app trouble free for over a year now.

Today when I opened it, it was connecting normally. Then a pop up window came up that said "invalid password" followed by an entry box.

Below that it said "Admin Password" with a on/off toggle.

Below that was a yes and no box.

I am logged in under my Dish Network user id and passord.

Does anyone know what to do with this new pop up?



#3 OFFLINE   AZ.

AZ.

    Legend

  • Registered
  • 139 posts
Joined: Mar 27, 2011

Posted 11 January 2012 - 09:47 AM

Usually when you get an Admin Login popup, it is a setting with your computer that may have changed. Would you provide your login information to me so I can test your account with my equipment here to see if I will get the same popup? Would you also send a screen shot of the popup box? Please let me know. Thanks.


Ray, sounds like hes talking about a phone? I wouldnt call DOL or DRA web page an app.

#4 OFFLINE   Ray C@DISH Network

Ray C@DISH Network

    Icon

  • DISH Representative
  • 914 posts
Joined: Dec 28, 2010

Posted 11 January 2012 - 10:35 AM

The web page is not an app but there are apps for different phones that allow the user to use DRA or DO with their phones. Thanks!

Ray, sounds like hes talking about a phone? I wouldnt call DOL or DRA web page an app.



#5 OFFLINE   Calvin386

Calvin386

    Godfather

  • Topic Starter
  • Registered
  • 282 posts
Joined: May 23, 2007

Posted 11 January 2012 - 03:39 PM

Sorry, I left that out. It is the iPhone app sold by Slingbox.

#6 OFFLINE   Stewart Vernon

Stewart Vernon

    Excellent Adventurer

  • Moderators
  • 19,863 posts
  • LocationKittrell, NC
Joined: Jan 07, 2005

Posted 12 January 2012 - 01:09 AM

Sorry, I left that out. It is the iPhone app sold by Slingbox.


The company is Sling... But that leads to another question...

Are you trying to use the Slingplayer app? Or the Dish Remote Access app?

-- Respect the S.H.I.E.L.D.


#7 OFFLINE   Calvin386

Calvin386

    Godfather

  • Topic Starter
  • Registered
  • 282 posts
Joined: May 23, 2007

Posted 12 January 2012 - 01:50 AM

The company is Sling... But that leads to another question...

Are you trying to use the Slingplayer app? Or the Dish Remote Access app?


Slingplayer app for iPhone.

#8 OFFLINE   Stewart Vernon

Stewart Vernon

    Excellent Adventurer

  • Moderators
  • 19,863 posts
  • LocationKittrell, NC
Joined: Jan 07, 2005

Posted 12 January 2012 - 12:56 PM

Ok... I thought at some point there was an update to the Sling app that stopped it from working with the 922. Dish wants everyone with a 922 or the adapter for other receivers to use the Dish Remote Access app and that one is free.

Have you tried that app ?

-- Respect the S.H.I.E.L.D.


#9 OFFLINE   Calvin386

Calvin386

    Godfather

  • Topic Starter
  • Registered
  • 282 posts
Joined: May 23, 2007

Posted 12 January 2012 - 03:38 PM

I just downloaded the Dish Remote Access app. What a great app!

The Sling app was good but the controls were laggy and cumbersome. Still a good app though. I have used it alot, trouble free until this last glitch.

The Dish Remote app's controls are much better. Looks like I will not have to figure out what is going on with the Sling app after all.

Thanks guys...

#10 OFFLINE   Stewart Vernon

Stewart Vernon

    Excellent Adventurer

  • Moderators
  • 19,863 posts
  • LocationKittrell, NC
Joined: Jan 07, 2005

Posted 12 January 2012 - 08:56 PM

Glad we finally clued in on the right solution for you... Something you posted clicked in my head and I thought that might be the issue.

-- Respect the S.H.I.E.L.D.





Protected By... spam firewall...And...