Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

It's Official! I've stumped the TurboTax tech support people--program won't open


  • Please log in to reply
256 replies to this topic

#226 OFFLINE   armophob

armophob

    Difficulty Concen........

  • DBSTalk Club
  • 7,173 posts
  • LocationFort Pierce, FL
Joined: Nov 13, 2006

Posted 02 February 2012 - 11:16 PM

Sorry, have better things to do than read 180 messages about TT.


Minus the duplicate ideas it may have been quite shorter in length.;)

There's that sandpaper again:)

...Ads Help To Support This Site...

#227 OFFLINE   Lord Vader

Lord Vader

    Supreme Member

  • Topic Starter
  • DBSTalk Club
  • 8,416 posts
  • LocationGalactic Empire
Joined: Sep 20, 2004

Posted 10 February 2012 - 01:15 PM

Gotta love TurboTax's promptness regarding their support. In late January, before experiencing the problem this thread addresses, I sent TT support an Email explaining that I couldn't install their program (since been resolved when I used a CD installation instead of via downloaded program file); I kept getting a "bootstrap" error. Well, today, some 3 weeks later, they replied:

Dear NNNN NNNN,


We are currently investigating the issue you were having problems with, and are eager to get in contact with you to gather more information.
If you're still being affected by this issue, please reply with a contact number and the best time to reach you, as well as any more information related to the problem that you can provide.
We will be able to contact you to gather information and troubleshoot the problem. Please reply to: ttax@intuit.com and include error 3 Bootstrapper in the subjectline.


Uh, a little late guys, don't ya think? :rolleyes:

FAITH: I find the lack of it disturbing.

 


#228 OFFLINE   lgg

lgg

    New Member

  • Registered
  • 1 posts
Joined: Jan 14, 2013

Posted 14 January 2013 - 08:55 PM

on MAC. Input information in EasyStep and now can only see it in Forms. Not really helpful. Was on phone with them for 4+ hours - and no help. They now suggest I input information manually.

Also, can't import if from Quicken. Suggestions?

#229 OFFLINE   Lord Vader

Lord Vader

    Supreme Member

  • Topic Starter
  • DBSTalk Club
  • 8,416 posts
  • LocationGalactic Empire
Joined: Sep 20, 2004

Posted 15 January 2013 - 03:35 AM

I haven't purchased TurboTax 2012 yet and was wondering if the same issue as last year exists.

FAITH: I find the lack of it disturbing.

 


#230 OFFLINE   hdtvfan0001

hdtvfan0001

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 32,361 posts
Joined: Jul 28, 2004

Posted 15 January 2013 - 06:38 AM

They claimed it was all a permissions issue. I don't know if it was, but he messed around in every folder that was present under the main Intuit folder.

I haven't purchased TurboTax 2012 yet and was wondering if the same issue as last year exists.

Purchased TT 2012 weeks ago and already using it for this year.

Have used TT now for 10 years, and never saw your symptoms. I suspect you'll not see them again - sounds like a fluke or some kind of file corruption issue. Hope it works out for you in 2012...so far mine is working perfectly, including getting all updates.
DBSTalk CHAT ROOM MODERATOR
DirecTV Customer Since 1996

#231 OFFLINE   Lord Vader

Lord Vader

    Supreme Member

  • Topic Starter
  • DBSTalk Club
  • 8,416 posts
  • LocationGalactic Empire
Joined: Sep 20, 2004

Posted 03 February 2013 - 12:42 PM

Guess what? The same g-dd--- problem exists! WTF is going on with TurboTax? Why do I keep having this same damn .NET Framework 4.0 problem when I have all my .NET Framework files up to date? :flaiming

FAITH: I find the lack of it disturbing.

 


#232 OFFLINE   Hoosier205

Hoosier205

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 6,617 posts
Joined: Sep 03, 2007

Posted 03 February 2013 - 12:49 PM

Guess what? The same g-dd--- problem exists! WTF is going on with TurboTax? Why do I keep having this same damn .NET Framework 4.0 problem when I have all my .NET Framework files up to date? :flaiming


Works fine in my Windows 7 PC with .NET 4.5.
DTV = Digital Television

#233 OFFLINE   Lord Vader

Lord Vader

    Supreme Member

  • Topic Starter
  • DBSTalk Club
  • 8,416 posts
  • LocationGalactic Empire
Joined: Sep 20, 2004

Posted 03 February 2013 - 12:50 PM

I don't care. It DOESN'T work AT ALL in my Windows 7 PC with .NET 4.5.

FAITH: I find the lack of it disturbing.

 


#234 OFFLINE   Hoosier205

Hoosier205

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 6,617 posts
Joined: Sep 03, 2007

Posted 03 February 2013 - 12:57 PM

I don't care. It DOESN'T work AT ALL in my Windows 7 PC with .NET 4.5.


Then use something else.
DTV = Digital Television

#235 OFFLINE   Lord Vader

Lord Vader

    Supreme Member

  • Topic Starter
  • DBSTalk Club
  • 8,416 posts
  • LocationGalactic Empire
Joined: Sep 20, 2004

Posted 03 February 2013 - 12:59 PM

And give in to those corporate bastards? Never!

FAITH: I find the lack of it disturbing.

 


#236 OFFLINE   armophob

armophob

    Difficulty Concen........

  • DBSTalk Club
  • 7,173 posts
  • LocationFort Pierce, FL
Joined: Nov 13, 2006

Posted 03 February 2013 - 01:02 PM

Just like last year, I used it fine with my XP. Finished up yesterday as a matter of fact. Online version again.

#237 OFFLINE   armophob

armophob

    Difficulty Concen........

  • DBSTalk Club
  • 7,173 posts
  • LocationFort Pierce, FL
Joined: Nov 13, 2006

Posted 03 February 2013 - 01:12 PM

Time to get a hold of Ray the TT tech.
Is there a gift card give away this year?

#238 OFFLINE   Lord Vader

Lord Vader

    Supreme Member

  • Topic Starter
  • DBSTalk Club
  • 8,416 posts
  • LocationGalactic Empire
Joined: Sep 20, 2004

Posted 03 February 2013 - 01:16 PM

Time to get a hold of Ray the TT tech.
Is there a gift card give away this year?


He was as useful as titties on a bull last year. What makes you think he'd be any help this year?

FAITH: I find the lack of it disturbing.

 


#239 OFFLINE   jimmie57

jimmie57

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 4,298 posts
  • LocationTexas City, TX
Joined: Jun 26, 2010

Posted 03 February 2013 - 01:24 PM

I don't care. It DOESN'T work AT ALL in my Windows 7 PC with .NET 4.5.


Something to try if it has not been mentioned already.
I run a program called CCleaner. When I uninstall a program I then run CCleaner and clear out all of the temporary files, etc. Then it has a Registry Cleaner in it. I then run that.
In the advanced settings is a check box that leaves all files less than 24 hours old. For this you want to un check that box before running it.

After uninstalling, run CCleaner and the Registry part of it, then reinstall your program and see if it works.

Note: this will require you to re-enter all user names and paswords to sites you visit.

If it works for you I do not want your money. I have gotten lots of help from this site and it is appreciated.

Link to CCleaner: http://www.piriform.com/

Note: I run the free version.

DirecTV customer since 1996 - Current :Slimline 3 SWM, HR24-100 Component cables to 46" Samsung LCD & Optical Cable to Yamaha AVR, H21-200 HDMI to Yamaha AVR & HDMI to 52" Mitsubishi LCD


#240 OFFLINE   Lord Vader

Lord Vader

    Supreme Member

  • Topic Starter
  • DBSTalk Club
  • 8,416 posts
  • LocationGalactic Empire
Joined: Sep 20, 2004

Posted 03 February 2013 - 01:34 PM

I've used CCleaner for years and tried this recommendation last year. It didn't help then and apparently doesn't help now, unfortunately.

Your suggestion, however, is certainly appreciated. :)

FAITH: I find the lack of it disturbing.

 


#241 OFFLINE   jimmie57

jimmie57

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 4,298 posts
  • LocationTexas City, TX
Joined: Jun 26, 2010

Posted 03 February 2013 - 01:47 PM

I've used CCleaner for years and tried this recommendation last year. It didn't help then and apparently doesn't help now, unfortunately.

Your suggestion, however, is certainly appreciated. :)


Did you uncheck the box about the 24 hours ?

I had a problem with a program ( online banking ) recently that no one could help me with. The site was called Netteller ( the company that wrote the software ). I did a search for "nett" using windows search and discovered that there were several JS ( Java Script ) files that were on my machine and some cookies with that in them also. Since it was web based i had nothing to lose to delete them and let the web sire remake them when I logged back on.
It worked.

You might try searching to see what you can find. Since you seem to have multiple versions of TT on your machine you would only want to delete new files recently created.

If none of the above works, I am out of suggestions.

DirecTV customer since 1996 - Current :Slimline 3 SWM, HR24-100 Component cables to 46" Samsung LCD & Optical Cable to Yamaha AVR, H21-200 HDMI to Yamaha AVR & HDMI to 52" Mitsubishi LCD


#242 OFFLINE   Lord Vader

Lord Vader

    Supreme Member

  • Topic Starter
  • DBSTalk Club
  • 8,416 posts
  • LocationGalactic Empire
Joined: Sep 20, 2004

Posted 03 February 2013 - 01:51 PM

I only have TT2012 on my PC now, in the XP environment running as Virtual PC. I'll try your other suggestions to see if that makes a difference, but I'm not holding out any real hope, to be honest with you.

FAITH: I find the lack of it disturbing.

 


#243 OFFLINE   jimmie57

jimmie57

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 4,298 posts
  • LocationTexas City, TX
Joined: Jun 26, 2010

Posted 03 February 2013 - 02:02 PM

I only have TT2012 on my PC now, in the XP environment running as Virtual PC. I'll try your other suggestions to see if that makes a difference, but I'm not holding out any real hope, to be honest with you.


After the uninstall be sure you search drive "C" and not just the Libraries.
I just did this on mine and I did not see any JS files but there could still be something not deleted from the uninstall.
Since you only have the one version I would delete all that it finds.
Good luck.

DirecTV customer since 1996 - Current :Slimline 3 SWM, HR24-100 Component cables to 46" Samsung LCD & Optical Cable to Yamaha AVR, H21-200 HDMI to Yamaha AVR & HDMI to 52" Mitsubishi LCD


#244 OFFLINE   Tom Robertson

Tom Robertson

    Lifetime Achiever

  • DBSTalk Club
  • 20,334 posts
Joined: Nov 15, 2005

Posted 03 February 2013 - 04:38 PM

Did some cleanup in Aisle 3. There are some topics that go too far, even if not meant to be real.

Thanks for understanding,
Tom

Go Packers!

My real treasures: 5 Grandchildren - S, D, M, M, C ; Now 5! Great-Grandtibbers - B, H, J, A, and M (Born 7/31/2011)


#245 OFFLINE   RasputinAXP

RasputinAXP

    Kwisatz Haderach of Cordcuttery

  • Registered
  • 3,141 posts
Joined: Jan 23, 2008

Posted 03 February 2013 - 05:37 PM

Are we casting Resurrect on this discussion again? Use the web version. It's identical. I forget what reasons you had last year for not doing it. It's really, really amazing you went back to the disc version considering the issues you had last year.

What was that Einsteinian definition of insanity? Doing something over and over expecting to get different results?

"Belligerent and numerous."

SlingTV, Tablo and Plex to Roku 3s and Chromecasts on a Vizio 42" in the living room and a Toshiba 32" in my bedroom. Xbox 360 client on a Westinghouse 42" in the game room. Tablets EVERYWHERE!

 

I used to update the Dish Network FAQ but not anymore.


#246 OFFLINE   Lord Vader

Lord Vader

    Supreme Member

  • Topic Starter
  • DBSTalk Club
  • 8,416 posts
  • LocationGalactic Empire
Joined: Sep 20, 2004

Posted 03 February 2013 - 05:38 PM

What? Do the online version so your returns are saved on a server that the Feds can easily access one day when they want? No thanks.

FAITH: I find the lack of it disturbing.

 


#247 OFFLINE   Hoosier205

Hoosier205

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 6,617 posts
Joined: Sep 03, 2007

Posted 03 February 2013 - 05:49 PM

What? Do the online version so your returns are saved on a server that the Feds can easily access one day when they want? No thanks.


No.
DTV = Digital Television

#248 OFFLINE   armophob

armophob

    Difficulty Concen........

  • DBSTalk Club
  • 7,173 posts
  • LocationFort Pierce, FL
Joined: Nov 13, 2006

Posted 03 February 2013 - 05:52 PM

He was as useful as titties on a bull last year. What makes you think he'd be any help this year?



I thought Ray was the guy who finnally got around the XP window?

"Well, today Ray called me back. He spent about an hour doing some additional things and voila! It updated and works completely.

Total support time including 2 previous calls to TT support: 9 hours. "


#249 OFFLINE   Lord Vader

Lord Vader

    Supreme Member

  • Topic Starter
  • DBSTalk Club
  • 8,416 posts
  • LocationGalactic Empire
Joined: Sep 20, 2004

Posted 03 February 2013 - 05:52 PM

Didn't help me. I'm using the XP workaround.

FAITH: I find the lack of it disturbing.

 


#250 OFFLINE   armophob

armophob

    Difficulty Concen........

  • DBSTalk Club
  • 7,173 posts
  • LocationFort Pierce, FL
Joined: Nov 13, 2006

Posted 03 February 2013 - 05:58 PM

Didn't help me. I'm using the XP workaround.


Your resistance towards the online version is the "cloud" storage of information?
Do you feel that the hard disc version does not use this as well?
I don't know, I am just asking if anyone does.
I suppose if you do not e-file it would remain local.




Protected By... spam firewall...And...