Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

922 Dish Pass


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   HotRod19579

HotRod19579

    AllStar

  • Registered
  • 60 posts
Joined: Jul 31, 2004

Posted 29 January 2012 - 10:52 AM

I learned that I could setup timers using Dish Pass for the 922 if I go to the older Dish Remote Access URL. I then deleted several of my timers, which were set for specific channels, and added Dish Pass timers set to look at "All Channels". Everything seemed to be going great, instead of having 3 separate timers for CSI: NY, Miami and CSI, I had one timer setup for "CSI:".

I then went to my DVR to check my timers and in the guide it shows the recordings are not going to record (the little X thru the guide entry). I then tried to add a timer for one of the CSI's using the 922 method set for a specific channel. It also showed the event was not going to record.

I deleted all of the timers associated with CSI and again, manually setup the timer using the 922 method. It now shows that it is going to record.

Does Dish Pass really work with the 922 when setup using the older version of Dish Remote Access? Should I go back in and delete all of the other timers I just added using Dish Pass and re-add them using the 922?
DVR-922, 622, 508
SATS: 61.5/110/119 all DishPro Plus with DPP44

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Stewart Vernon

Stewart Vernon

    Excellent Adventurer

  • Moderators
  • 19,690 posts
  • LocationKittrell, NC
Joined: Jan 07, 2005

Posted 30 January 2012 - 03:24 AM

I haven't tried that in a while (the workaround)... my 922 is actually offline right now so I can't test, but I'll make a note to try and see. They may have finally gotten around to non-support of Dish Pass via the workaround as they clearly seem to have wanted to get rid of that feature for some reason.

-- Respect the S.H.I.E.L.D.


#3 OFFLINE   garygaryj

garygaryj

    AllStar

  • Registered
  • 76 posts
Joined: Dec 28, 2007

Posted 30 January 2012 - 03:59 PM

Tried to test this, unsuccessfully, and it wound up messing up my Daily Schedule... the fluke some people see sometimes where every event is on the list, but with crazy info on the right, and a bunch of red lines through them, with "No Information Available."

Beware.

#4 OFFLINE   HotRod19579

HotRod19579

    AllStar

  • Topic Starter
  • Registered
  • 60 posts
Joined: Jul 31, 2004

Posted 01 February 2012 - 08:00 AM

It sounds like you are seeing similar symptoms to what I was seeing. Shows the Dish Pass timer in the timer list but it doesn't show the program is going to record in the guide nor in the list of scheduled recordings. It also appears to cause other timers, based on priority, to be skipped even though it shows that the Dish Pass timer isn't scheduled.
DVR-922, 622, 508
SATS: 61.5/110/119 all DishPro Plus with DPP44




Protected By... spam firewall...And...