Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

Science Channel moving to Top 200


  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1 OFFLINE   bluegras

bluegras

    Godfather

  • Registered
  • 426 posts
Joined: Jan 31, 2008

Posted 01 February 2012 - 04:00 PM

i want to let you know that The Science Channel is moving to Top 200 today waiting for the uplink report.

Thanks

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   koji68

koji68

    Icon

  • Registered
  • 623 posts
Joined: Jun 21, 2004

Posted 02 February 2012 - 03:54 PM

Awesome. I'll have to check tonight.
Put me down! Put me down! Come on put me down!

Kiva.org

#3 OFFLINE   scorpion43

scorpion43

    Duplicate User (Account Closed)

  • Banned User
  • 120 posts
Joined: Mar 16, 2011

Posted 02 February 2012 - 07:38 PM

its up and runnung

#4 OFFLINE   vahighland

vahighland

    Cool Member/Supporter

  • Registered
  • 126 posts
Joined: Mar 29, 2005

Posted 03 February 2012 - 09:01 AM

What channel number? In HD?

#5 OFFLINE   Ray C@DISH Network

Ray C@DISH Network

    Icon

  • DISH Representative
  • 914 posts
Joined: Dec 28, 2010

Posted 03 February 2012 - 09:48 AM

It is channel 193 and it is available in HD. Thanks.

What channel number? In HD?



#6 OFFLINE   vahighland

vahighland

    Cool Member/Supporter

  • Registered
  • 126 posts
Joined: Mar 29, 2005

Posted 03 February 2012 - 09:56 AM

thanks

#7 OFFLINE   EDWIN MAESTRE

EDWIN MAESTRE

    Cool Member

  • Registered
  • 18 posts
Joined: Apr 19, 2006

Posted 05 February 2012 - 12:31 PM

It is channel 193 and it is available in HD. Thanks.


I have AEP/Dish Latino/Sport/HD for life and even the old Platinum and I still can't get 193 in HD, ONLY when is on free preview. I wrote to the provider today directly, not Dish Network since they have been useless as a rusty nail and informed them why do people in Puerto Rico have 015 code in Red when you have the signal of 80 %. Next step is the FCC. My setup is 119/110/61.5. If no one does nothing I guess they don't need my money. :nono::nono:

All my receivers are High End VIP receivers.

#8 OFFLINE   RasputinAXP

RasputinAXP

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 3,135 posts
Joined: Jan 23, 2008

Posted 05 February 2012 - 12:59 PM

Sci HD is on 72.7 and 129.

"Belligerent and numerous."

Sometimes I update the Dish Network FAQ

AT200, Hopper & 360 via HDMI to Onkyo 505 to basement 42" Westy, Hopper via Comp-over-Cat5 to living room 42" Vizio with a Roku 3, Joey to Toshiba 32" LCD with a Logitech Revue. You want fries with that? Pull up to the 2nd window.


#9 OFFLINE   EDWIN MAESTRE

EDWIN MAESTRE

    Cool Member

  • Registered
  • 18 posts
Joined: Apr 19, 2006

Posted 05 February 2012 - 02:13 PM

Sci HD is on 72.7 and 129.



It is also on 61.5 transponder 10 for which I receive 75% signal strength.:nono2:

#10 OFFLINE   RasputinAXP

RasputinAXP

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 3,135 posts
Joined: Jan 23, 2008

Posted 05 February 2012 - 03:54 PM

I think that's old info. As far as I'm aware it was moved from 61.5 to 72.

"Belligerent and numerous."

Sometimes I update the Dish Network FAQ

AT200, Hopper & 360 via HDMI to Onkyo 505 to basement 42" Westy, Hopper via Comp-over-Cat5 to living room 42" Vizio with a Roku 3, Joey to Toshiba 32" LCD with a Logitech Revue. You want fries with that? Pull up to the 2nd window.


#11 OFFLINE   James Long

James Long

    Ready for Uplink!

  • Super Moderators
  • 40,266 posts
Joined: Apr 17, 2003

Posted 05 February 2012 - 05:54 PM

I think that's old info. As far as I'm aware it was moved from 61.5 to 72.

193 HD (9490) is currently on 129° TP 19 and 61.5° TP 10.

#12 OFFLINE   RasputinAXP

RasputinAXP

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 3,135 posts
Joined: Jan 23, 2008

Posted 06 February 2012 - 12:17 PM

Thanks James.

"Belligerent and numerous."

Sometimes I update the Dish Network FAQ

AT200, Hopper & 360 via HDMI to Onkyo 505 to basement 42" Westy, Hopper via Comp-over-Cat5 to living room 42" Vizio with a Roku 3, Joey to Toshiba 32" LCD with a Logitech Revue. You want fries with that? Pull up to the 2nd window.


#13 OFFLINE   EDWIN MAESTRE

EDWIN MAESTRE

    Cool Member

  • Registered
  • 18 posts
Joined: Apr 19, 2006

Posted 06 February 2012 - 03:57 PM

Thanks James.


I thought so. I still have 9490 on 61.5 in RED, code 015:mad:

#14 OFFLINE   Michael P

Michael P

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 2,941 posts
Joined: Oct 27, 2004

Posted 06 February 2012 - 06:43 PM

I have AEP/Dish Latino/Sport/HD for life and even the old Platinum and I still can't get 193 in HD, ONLY when is on free preview. I wrote to the provider today directly, not Dish Network since they have been useless as a rusty nail and informed them why do people in Puerto Rico have 015 code in Red when you have the signal of 80 %. Next step is the FCC. My setup is 119/110/61.5. If no one does nothing I guess they don't need my money. :nono::nono:

All my receivers are High End VIP receivers.

The provider has nothing to do with your inability to get the Science Channel. Try one of the DIRT team here.
Probably the reason stems form your "split arc" set-up. Can you see the other eastern arc satellites? Did you try a check switch? Can you see the SD version of the Science Channel? Perhaps the SD version is on 72 or 77, you need to see the rest of the eastern arc in order for the 61.5 HD version to map down to 193.
An E* subscriber continuously since February 1997.

#15 OFFLINE   dbspr

dbspr

    AllStar

  • Registered
  • 65 posts
Joined: May 16, 2008

Posted 07 February 2012 - 07:42 AM

I have AEP/Dish Latino/Sport/HD for life and even the old Platinum and I still can't get 193 in HD, ONLY when is on free preview. I wrote to the provider today directly, not Dish Network since they have been useless as a rusty nail and informed them why do people in Puerto Rico have 015 code in Red when you have the signal of 80 %. Next step is the FCC. My setup is 119/110/61.5. If no one does nothing I guess they don't need my money. :nono::nono:

All my receivers are High End VIP receivers.


The problem is DISH network are closed mind for puerto rico/usvi. there no EPIX too. i want more HBO HD like HBO Latino.

#16 OFFLINE   James Long

James Long

    Ready for Uplink!

  • Super Moderators
  • 40,266 posts
Joined: Apr 17, 2003

Posted 07 February 2012 - 04:50 PM

The problem is DISH network are closed mind for puerto rico/usvi. there no EPIX too. i want more HBO HD like HBO Latino.

I am curious why he gets a "015" signal error instead of a "013" programming not authorized error. But yes, you are right ... Science HD is not available in PR. The HD package for PR is not the same as the continental US.




Protected By... spam firewall...And...