Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Total Choice Plus


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 OFFLINE   tduffney

tduffney

    AllStar

  • Registered
  • 65 posts
Joined: Oct 30, 2007

Posted 08 February 2012 - 08:51 AM

So I am confused, and I am sorry for asking ( I know this has been beaten to death lately).

I have Total Choice Plus and am wondering what the hell will happen when the new line up starts tomorrow (I think its tmorow)?

- will I lose channels?
- will I get charged more?
- will I be forced to switch to a new package?


Thanks in advnce for your help.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   z28lt1

z28lt1

    Legend

  • Registered
  • 104 posts
Joined: Aug 28, 2007

Posted 08 February 2012 - 08:54 AM

You get to keep your grandfathered packages, so no worries there.

It is rumored that one or two channels may be leaving your package (Cloo). All packages increase in price, there is a post on the general discussion forum about the new prices.

#3 OFFLINE   dpeters11

dpeters11

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 13,328 posts
  • LocationCincinnati
Joined: May 30, 2007

Posted 08 February 2012 - 08:56 AM

You will lose Cloo, pay I believe $4-$5 more and move to Choice Extra Classic. When new HD comes in the next month or two, if they are channels in your lineup (they should be), you'll get them in HD.

New price is $68.99.

#4 OFFLINE   tduffney

tduffney

    AllStar

  • Topic Starter
  • Registered
  • 65 posts
Joined: Oct 30, 2007

Posted 08 February 2012 - 08:59 AM

Thanks alot for your responses...

#5 OFFLINE   Annihilator31

Annihilator31

    Legend

  • Registered
  • 129 posts
Joined: Nov 21, 2006

Posted 09 February 2012 - 02:57 PM

I have this package and lost Cloo (no idea why that one channel is such a big deal). So if they actually add more HD channels, and I stick with my currant package, does that mean I won't get those new HD channels?
HR20-700 on a Sony XBR Tv
HR24-500 & AM21 on a Sony SXRD Tv
Harmon Kardon AVR-354 Receiver &
Harmon Kardon AVR-48 DVD Player
Viewsat MX-HD to a 120cm FTA motorized dish

PC: Dell XPS 730x 64bit, 12gb of RAM, Intel SSD


Nobody knows what it like for a tech except us tech's! btw Metal Rulez!

#6 OFFLINE   dpeters11

dpeters11

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 13,328 posts
  • LocationCincinnati
Joined: May 30, 2007

Posted 09 February 2012 - 04:17 PM

If the hd channel they add has an sd version in xtra classic, you'll get the new HD. So if they add BBC America HD, you'll get it. That's just an example, we won't know until later thus or next month what the channels will be.

Edited by dpeters11, 09 February 2012 - 04:37 PM.


#7 OFFLINE   Davenlr

Davenlr

    Geek til I die

  • Registered
  • 9,090 posts
Joined: Sep 16, 2006

Posted 09 February 2012 - 04:20 PM

If the hd channel they add has an sd version in star classic, you'll get the new HD. So if they add BBC America HD, you'll get it. That's just an example, we won't know until later thus or next month what the channels will be.


And if is doesn't have an SD equivalent, it probably goes in the HD extra pak...

Tivo Premier XL4, Tivo Premier, Tivo HD whole home on Xfinity HD, DirecTv Whole Home with 39" high gain KaKu dish, Roku3,SageTv 8 TB Win8 Server -> DVDO Edge-> Denon AVR, Klipsch KB15's/Panasonic 55ST60 plasma"


#8 OFFLINE   dpeters11

dpeters11

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 13,328 posts
  • LocationCincinnati
Joined: May 30, 2007

Posted 09 February 2012 - 04:38 PM

I meant more that the base channel was included in the package. So if Cloo goes HD, we're out of luck. Probably obvious, but I try to be sure :)

#9 OFFLINE   Jon J

Jon J

    Grouch Extrordinaire

  • Registered
  • 1,155 posts
  • LocationMusic City, USA
Joined: Apr 22, 2002

Posted 09 February 2012 - 05:20 PM

Cloo in fuzzy SD is the only loss.
When news breaks...we fix it.

#10 OFFLINE   Ed Campbell

Ed Campbell

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 1,285 posts
Joined: Feb 17, 2006

Posted 10 February 2012 - 07:14 AM

Which is why I never watched it.

#11 OFFLINE   dod1450

dod1450

    Legend

  • Registered
  • 189 posts
Joined: Dec 16, 2009

Posted 10 February 2012 - 10:52 AM

It looks like from my favorite list that I had only lost Cloo. This is no big deal since I may have watch one program every two months.




Protected By... spam firewall...And...