Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo

Dish satellites


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 OFFLINE   GiantsFan383

GiantsFan383

    Legend

  • Registered
  • 135 posts
Joined: Jul 28, 2011

Posted 12 March 2012 - 12:30 PM

Is 110 the main satellite for dish programming in sd?
dish network AT250

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   garys

garys

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 3,153 posts
Joined: Nov 04, 2005

Posted 12 March 2012 - 01:34 PM

There is no main sat, there are set according to your location and for international programing. NJ would use WA for SD (110, 119) but EA for HD (61.5. 72 and 77)

#3 OFFLINE   GiantsFan383

GiantsFan383

    Legend

  • Topic Starter
  • Registered
  • 135 posts
Joined: Jul 28, 2011

Posted 12 March 2012 - 01:45 PM

garys would you know what satellite i would need to get for international basic and portuguese luso programming? That's all i need
dish network AT250

#4 OFFLINE   MattG@DISH Network

MattG@DISH Network

    Icon

  • DISH Representative
  • 546 posts
Joined: Jan 06, 2011

Posted 12 March 2012 - 02:57 PM

garys would you know what satellite i would need to get for international basic and portuguese luso programming? That's all i need


International programming comes off satellite 118.7, but you would also need another satellite for software downloads, and EPG updates. For your setup, so long as you do not need HD, you would get a 500+ to receive 119/110/118.7

Matthew "Speedy" Gonzales
DISH Internet Response Team


#5 OFFLINE   GiantsFan383

GiantsFan383

    Legend

  • Topic Starter
  • Registered
  • 135 posts
Joined: Jul 28, 2011

Posted 12 March 2012 - 03:18 PM

International programming comes off satellite 118.7, but you would also need another satellite for software downloads, and EPG updates. For your setup, so long as you do not need HD, you would get a 500+ to receive 119/110/118.7



Thanks Matt
dish network AT250




spam firewall