Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Hopper/Joey upgrades


  • Please log in to reply
144 replies to this topic

#141 OFFLINE   P Smith

P Smith

    Mr. FixAnything

  • Registered
  • 19,295 posts
  • LocationBay Area
Joined: Jul 25, 2002

Posted 24 April 2012 - 02:52 PM

it's: satelliteguys dot us

...Ads Help To Support This SIte...

#142 OFFLINE   TBoneit

TBoneit

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 2,246 posts
Joined: Jul 27, 2006

Posted 24 April 2012 - 04:30 PM

FWIW when I called after the roofers were done replacing the roof, Dishnetwork was there
the same afternoon to align the dish. We only lost one night of TV since the roofers didn't finish the same day they started due to having to replace rotten sheathing.

I wouldn't expect same day installs as it would be quite likely the trucks wouldn't have the equipment needed sitting as spares in case of.
Remember when your kids were the TV set's remote control?

#143 OFFLINE   rld37

rld37

    Cool Member

  • Registered
  • 19 posts
Joined: Sep 19, 2007

Posted 24 April 2012 - 04:47 PM

Thanks :)

#144 OFFLINE   tcatdbs

tcatdbs

    Icon

  • Registered
  • 555 posts
Joined: Jul 10, 2008

Posted 26 April 2012 - 03:34 PM

Do I need a TV at each Joey on a new install? I am moving and will do the install before I move. I can move a couple 21" HDTV's to use (I have 2 larger TV's that movers will move). They'll just move the TV from one Joey to the next, right? I'm opening a new account (wife's name) at the new house before we actually move (new house is just down the block).

#145 OFFLINE   Wire Nut

Wire Nut

    Legend

  • Registered
  • 171 posts
Joined: Apr 06, 2012

Posted 26 April 2012 - 03:47 PM

Do I need a TV at each Joey on a new install?

Shouldn't be problem, just make sure you understand how to program the Hopper/Joey remotes to different televisions and don't kink/squish the coax when moving your furniture. I prefer to do it this way so I do not have to work around massive entertainment centers and clutter.




spam firewall