Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Hopper/Joey upgrades


  • Please log in to reply
144 replies to this topic

#141 OFFLINE   P Smith

P Smith

    Mr. FixAnything

  • Registered
  • 19,918 posts
  • LocationMediterranean Sea
Joined: Jul 25, 2002

Posted 24 April 2012 - 02:52 PM

it's: satelliteguys dot us

...Ads Help To Support This SIte...

#142 OFFLINE   TBoneit

TBoneit

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 2,279 posts
Joined: Jul 27, 2006

Posted 24 April 2012 - 04:30 PM

FWIW when I called after the roofers were done replacing the roof, Dishnetwork was there
the same afternoon to align the dish. We only lost one night of TV since the roofers didn't finish the same day they started due to having to replace rotten sheathing.

I wouldn't expect same day installs as it would be quite likely the trucks wouldn't have the equipment needed sitting as spares in case of.
Remember when your kids were the TV set's remote control?

#143 OFFLINE   rld37

rld37

    Cool Member

  • Registered
  • 19 posts
Joined: Sep 19, 2007

Posted 24 April 2012 - 04:47 PM

Thanks :)

#144 OFFLINE   tcatdbs

tcatdbs

    Icon

  • Registered
  • 567 posts
Joined: Jul 10, 2008

Posted 26 April 2012 - 03:34 PM

Do I need a TV at each Joey on a new install? I am moving and will do the install before I move. I can move a couple 21" HDTV's to use (I have 2 larger TV's that movers will move). They'll just move the TV from one Joey to the next, right? I'm opening a new account (wife's name) at the new house before we actually move (new house is just down the block).

#145 OFFLINE   Wire Nut

Wire Nut

    Legend

  • Registered
  • 171 posts
Joined: Apr 06, 2012

Posted 26 April 2012 - 03:47 PM

Do I need a TV at each Joey on a new install?

Shouldn't be problem, just make sure you understand how to program the Hopper/Joey remotes to different televisions and don't kink/squish the coax when moving your furniture. I prefer to do it this way so I do not have to work around massive entertainment centers and clutter.




Protected By... spam firewall...And...