Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

Misc charges when changing to HR34


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   rld37

rld37

    Cool Member

  • Registered
  • 19 posts
Joined: Sep 19, 2007

Posted 29 March 2012 - 04:46 PM

I'm thinking of changing to HR34 (+3) for the 4 tvs we have. Currently only have 2 tvs on account using HR20-100 and R15-300 (sd tv to be changed to HD). Would probably only do this if I could get some kind of deal through Retention. Been with Direct 16 years, but sounds like that is not worth much now days.
Question - on current bill they charge $6 mo for 2nd tv, do they charge for 2nd, 3rd and 4th when you have the HR34?
Question 2 - would they change out the HR20 or continue to use it for 1 tv? I would like to get rid of it since it is 5-6 years old and is so slow with the new UI.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   dpeters11

dpeters11

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 13,487 posts
  • LocationCincinnati
Joined: May 30, 2007

Posted 29 March 2012 - 04:51 PM

Are you saying 4 HR34s or one hr34 and using RVU clients or non dvrs on all but one box? All TVs that have DirecTV minus one get charged the $6.

#3 OFFLINE   rld37

rld37

    Cool Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 19 posts
Joined: Sep 19, 2007

Posted 29 March 2012 - 08:39 PM

Talking about just 1 HR34, with 3 receivers/or DVRs. I thought you could use either one. I thought my current HR20 could be one, however I would like to get rid of it instead.

#4 OFFLINE   TBlazer07

TBlazer07

    Grumpy Grampy

  • Registered
  • 4,777 posts
Joined: Feb 05, 2009

Posted 31 March 2012 - 05:58 AM

Talking about just 1 HR34, with 3 receivers/or DVRs. I thought you could use either one. I thought my current HR20 could be one, however I would like to get rid of it instead.

Doesn't matter what receiver you have, HR34, HR2x, R, H, D or whatever. All receivers are $6 each and the first one is free (well, not actually free, it's part of your programming package). You pay no more or less receiver lease (or owned) charges for having an HR34 than any other receiver. Yes, any HR2x or H2x (except the H20) will work with the HR34. MRV is the same.




Protected By... spam firewall...And...