Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo

Misc charges when changing to HR34


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   rld37

rld37

    Cool Member

  • Registered
  • 19 posts
Joined: Sep 19, 2007

Posted 29 March 2012 - 04:46 PM

I'm thinking of changing to HR34 (+3) for the 4 tvs we have. Currently only have 2 tvs on account using HR20-100 and R15-300 (sd tv to be changed to HD). Would probably only do this if I could get some kind of deal through Retention. Been with Direct 16 years, but sounds like that is not worth much now days.
Question - on current bill they charge $6 mo for 2nd tv, do they charge for 2nd, 3rd and 4th when you have the HR34?
Question 2 - would they change out the HR20 or continue to use it for 1 tv? I would like to get rid of it since it is 5-6 years old and is so slow with the new UI.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   dpeters11

dpeters11

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 11,888 posts
  • LocationCincinnati
Joined: May 30, 2007

Posted 29 March 2012 - 04:51 PM

Are you saying 4 HR34s or one hr34 and using RVU clients or non dvrs on all but one box? All TVs that have DirecTV minus one get charged the $6.

#3 OFFLINE   rld37

rld37

    Cool Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 19 posts
Joined: Sep 19, 2007

Posted 29 March 2012 - 08:39 PM

Talking about just 1 HR34, with 3 receivers/or DVRs. I thought you could use either one. I thought my current HR20 could be one, however I would like to get rid of it instead.

#4 OFFLINE   TBlazer07

TBlazer07

    Grumpy Grampy

  • DBSTalk Club
  • 4,775 posts
Joined: Feb 05, 2009

Posted 31 March 2012 - 05:58 AM

Talking about just 1 HR34, with 3 receivers/or DVRs. I thought you could use either one. I thought my current HR20 could be one, however I would like to get rid of it instead.

Doesn't matter what receiver you have, HR34, HR2x, R, H, D or whatever. All receivers are $6 each and the first one is free (well, not actually free, it's part of your programming package). You pay no more or less receiver lease (or owned) charges for having an HR34 than any other receiver. Yes, any HR2x or H2x (except the H20) will work with the HR34. MRV is the same.




spam firewall