Jump to content

Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

TIVO SW version 6.4


  • Please log in to reply
121 replies to this topic

#121 OFFLINE   volkl

volkl

    Legend

  • Registered
  • 124 posts
Joined: Jun 17, 2007

Posted 20 July 2012 - 02:15 PM

Yes.

#122 OFFLINE   cricketrulez

cricketrulez

    New Member

  • Registered
  • 4 posts
Joined: Jul 18, 2012

Posted 20 July 2012 - 08:11 PM

yup, I had to move it as a binary first. That solved the problem.

Locals are back!


Yes, I got the slices from from "lou" at Tivo community forum. It was directly downloaded to my tivo via telnet.

I forgot to mention that I unzipped the slicer on my ubuntu box and then uploaded it to my tivo. Could this the problem?

Thanks for your help






spam firewall