Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Cannot activate receivers


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 OFFLINE   Jodean

Jodean

    Icon

  • Registered
  • 678 posts
Joined: Jul 17, 2010

Posted 14 May 2012 - 10:07 PM

Directvs automated install line quit activating the new h25 boxes, must be 700 models or something.

It goes through and verifys access #, rid, serial, but when i gets to model it just says "and the model is __________ correct?"

major PITA, transfers me evertime, this happened last year with the h24's the system would not activate h24-100 receivers, took directv about 6 months to add this model to the automated system.

Why is this even a problem??
Dish -- 722k, 722, 612, 512, 510

Directv -- HR34, HR24, 2 H25's, 2 H24's

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Shades228

Shades228

    Hall Of Fame

  • Banned User
  • 5,914 posts
Joined: Mar 18, 2008

Posted 14 May 2012 - 10:12 PM

There was an update that went out about H25s you should have gotten it.
All comments are my own. Unless specifically stated, my views do NOT represent the views of DIRECTV

#3 OFFLINE   Jodean

Jodean

    Icon

  • Topic Starter
  • Registered
  • 678 posts
Joined: Jul 17, 2010

Posted 15 May 2012 - 11:01 PM

There was an update that went out about H25s you should have gotten it.


there was an update??? stating what? the system will now not activate certain model h25's??

Who cares if theres a bulletin stating directv doesnt work.....FIX IT!!!!!!!!!!!!
Dish -- 722k, 722, 612, 512, 510

Directv -- HR34, HR24, 2 H25's, 2 H24's

#4 OFFLINE   funnyfarm299

funnyfarm299

    AllStar

  • Registered
  • 90 posts
Joined: Mar 03, 2012

Posted 18 May 2012 - 09:01 AM

there was an update??? stating what? the system will now not activate certain model h25's??

Who cares if theres a bulletin stating directv doesnt work.....FIX IT!!!!!!!!!!!!


There is a box update. After you let it go through, they activate no problem.
LR: 50" Samsung plasma, Samsung bluray, HR24, H25, Roku, Denon AVR-1912, URC MX-450 with RF.

BR1: 32" Sony LCD, H25, SnapAV HDMI balun.

BR2: 32" Acer LCD, H25, Xbox 360.

Bonus: 73" mitsubishi 73742, HR24, SnapAV HDMI balun

#5 OFFLINE   Shades228

Shades228

    Hall Of Fame

  • Banned User
  • 5,914 posts
Joined: Mar 18, 2008

Posted 18 May 2012 - 02:35 PM

There is a box update. After you let it go through, they activate no problem.



It's something else that he's complaining about but since he doesn't get information he needs he just assumes that the system's broken rather than him doing it wrong.
All comments are my own. Unless specifically stated, my views do NOT represent the views of DIRECTV




Protected By... spam firewall...And...