Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

HR 24 Playlist Order


  • Please log in to reply
27 replies to this topic

#1 OFFLINE   RogueWing16

RogueWing16

    Cool Member

  • Registered
  • 21 posts
Joined: Aug 24, 2009

Posted 10 June 2012 - 01:12 PM

Hello,

I have 4 DVRs connected with Whole Home.

For some reason over the past week or so, the Playlist on my HR 24 is ordering my programs from A-Z for each DVR rather than A-Z for all programs. This is somewhat painful since I have to scroll through sets of programs for 4 DVRs. My other 3 DVRs (HR 22) are fine.

My Playlist now looks like this:
A-Z programs - DVR 1
A-Z programs - DVR 2
A-Z programs - DVR 3
A-Z programs - DVR 4

I would like to get it back to what if was in the past.
A-Z All programs (1 set/master list of all DVRs)

Thanks in advance for any responses.
Steve

...Ads Help To Support This Site...

#2 OFFLINE   Laxguy

Laxguy

    Never say 'never'.

  • DBSTalk Club
  • 13,348 posts
  • LocationWinters, CA, between Napa and Sacramento
Joined: Dec 02, 2010

Posted 10 June 2012 - 02:32 PM

Might you have toggled on "Filter by Playlist" accidentally? IAE, try turning that off, or on then off.
"Laxguy" means a guy who loves lacrosse.

#3 OFFLINE   RunnerFL

RunnerFL

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 16,068 posts
Joined: Jan 04, 2006

Posted 10 June 2012 - 03:25 PM

Hello,

I have 4 DVRs connected with Whole Home.

For some reason over the past week or so, the Playlist on my HR 24 is ordering my programs from A-Z for each DVR rather than A-Z for all programs. This is somewhat painful since I have to scroll through sets of programs for 4 DVRs. My other 3 DVRs (HR 22) are fine.

My Playlist now looks like this:
A-Z programs - DVR 1
A-Z programs - DVR 2
A-Z programs - DVR 3
A-Z programs - DVR 4

I would like to get it back to what if was in the past.
A-Z All programs (1 set/master list of all DVRs)

Thanks in advance for any responses.
Steve


What is your firmware version number? I know there was a version recently that had this issue.
THIS SPACE FOR RENT

#4 OFFLINE   Laxguy

Laxguy

    Never say 'never'.

  • DBSTalk Club
  • 13,348 posts
  • LocationWinters, CA, between Napa and Sacramento
Joined: Dec 02, 2010

Posted 10 June 2012 - 03:40 PM

What is your firmware version number? I know there was a version recently that had this issue.


What, then, was the fix?
"Laxguy" means a guy who loves lacrosse.

#5 OFFLINE   RunnerFL

RunnerFL

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 16,068 posts
Joined: Jan 04, 2006

Posted 10 June 2012 - 03:41 PM

What, then, was the fix?


To wait for the next version...
THIS SPACE FOR RENT

#6 OFFLINE   RogueWing16

RogueWing16

    Cool Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 21 posts
Joined: Aug 24, 2009

Posted 10 June 2012 - 03:55 PM

Might you have toggled on "Filter by Playlist" accidentally? IAE, try turning that off, or on then off.


Thanks for the suggestion. I just tried toggling, but it still has the whacky playlist sort order.

Edited by RogueWing16, 10 June 2012 - 04:00 PM.


#7 OFFLINE   RogueWing16

RogueWing16

    Cool Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 21 posts
Joined: Aug 24, 2009

Posted 10 June 2012 - 03:59 PM

What is your firmware version number? I know there was a version recently that had this issue.


HR24/500
The firmware is 0x59E, Thursday 2/23
SWM Firmware 2.0.24

I thought maybe the kids or wife hit a series of buttons on the remote to cause this, but who knows.

#8 OFFLINE   RunnerFL

RunnerFL

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 16,068 posts
Joined: Jan 04, 2006

Posted 10 June 2012 - 04:15 PM

HR24/500
The firmware is 0x59E, Thursday 2/23
SWM Firmware 2.0.24

I thought maybe the kids or wife hit a series of buttons on the remote to cause this, but who knows.


I want to say, but can't 100% for sure, that it was 59e that had the issue. Right now 5CD is out there and that does not have the issue so it shouldn't be too much longer that you have to wait.
THIS SPACE FOR RENT

#9 OFFLINE   RogueWing16

RogueWing16

    Cool Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 21 posts
Joined: Aug 24, 2009

Posted 10 June 2012 - 06:15 PM

I want to say, but can't 100% for sure, that it was 59e that had the issue. Right now 5CD is out there and that does not have the issue so it shouldn't be too much longer that you have to wait.


Thanks for the response. I don't have a problem waiting. I just hope it gets fixed in the update. If not, I guess I will give DTV a call.

#10 OFFLINE   Laxguy

Laxguy

    Never say 'never'.

  • DBSTalk Club
  • 13,348 posts
  • LocationWinters, CA, between Napa and Sacramento
Joined: Dec 02, 2010

Posted 10 June 2012 - 07:32 PM

Trying to learn more about this, I unplugged a wire or two. Got a shock, as before I did this, there was also an unidentified sitting object on my system, an unnamed device in the wired section of my report. Zounds! I muttered to myself....

After a bit of further testing and rebooting the nomad, it turned out it was in fact that, which sometimes shows up named in the report, sometimes not. I have a Netgear 3400, and cannot seem to name anything, so I've given my receivers numbers based on their model numbers.
"Laxguy" means a guy who loves lacrosse.

#11 OFFLINE   RogueWing16

RogueWing16

    Cool Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 21 posts
Joined: Aug 24, 2009

Posted 10 June 2012 - 07:58 PM

Trying to learn more about this, I unplugged a wire or two. Got a shock, as before I did this, there was also an unidentified sitting object on my system, an unnamed device in the wired section of my report. Zounds! I muttered to myself....

After a bit of further testing and rebooting the nomad, it turned out it was in fact that, which sometimes shows up named in the report, sometimes not. I have a Netgear 3400, and cannot seem to name anything, so I've given my receivers numbers based on their model numbers.


Not sure what this all means, but I got a chuckle out of it.:lol:

#12 OFFLINE   Laxguy

Laxguy

    Never say 'never'.

  • DBSTalk Club
  • 13,348 posts
  • LocationWinters, CA, between Napa and Sacramento
Joined: Dec 02, 2010

Posted 10 June 2012 - 08:11 PM

Not sure what this all means, but I got a chuckle out of it.:lol:


Heh. We aim to please....:engel08:
"Laxguy" means a guy who loves lacrosse.

#13 OFFLINE   Laxguy

Laxguy

    Never say 'never'.

  • DBSTalk Club
  • 13,348 posts
  • LocationWinters, CA, between Napa and Sacramento
Joined: Dec 02, 2010

Posted 10 June 2012 - 08:17 PM

Yes, it was a bit obtuse.

1.) Tried to see if I had any un ID'ed devices.
2.) Thought there was.
3.) Wondered if I'd missed it before, or if new software made it show up.
4.) Rebooted nomad and it ID'ed itself.
5.) That mystery solved.
6.) Unplugged other devices to ID, all proved themselves to be what I thought.
7.) Wondered aloud why I couldn't get my Netgear router to accept names for fixed IP's.
"Laxguy" means a guy who loves lacrosse.

#14 OFFLINE   RunnerFL

RunnerFL

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 16,068 posts
Joined: Jan 04, 2006

Posted 11 June 2012 - 08:41 AM

Yes, it was a bit obtuse.

1.) Tried to see if I had any un ID'ed devices.
2.) Thought there was.
3.) Wondered if I'd missed it before, or if new software made it show up.
4.) Rebooted nomad and it ID'ed itself.
5.) That mystery solved.
6.) Unplugged other devices to ID, all proved themselves to be what I thought.
7.) Wondered aloud why I couldn't get my Netgear router to accept names for fixed IP's.


And this has to do with the OP's issue how?
THIS SPACE FOR RENT

#15 OFFLINE   Laxguy

Laxguy

    Never say 'never'.

  • DBSTalk Club
  • 13,348 posts
  • LocationWinters, CA, between Napa and Sacramento
Joined: Dec 02, 2010

Posted 11 June 2012 - 09:30 AM

And this has to do with the OP's issue how?


You have to have been paying attention, and there's no need to quote a whole post when jumping in to whine or be rude.

So, why not just put me on your ignore list?
"Laxguy" means a guy who loves lacrosse.

#16 OFFLINE   RunnerFL

RunnerFL

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 16,068 posts
Joined: Jan 04, 2006

Posted 11 June 2012 - 09:37 AM

You have to have been paying attention, and there's no need to quote a whole post when jumping in to whine or be rude.

So, why not just put me on your ignore list?


Ummm, well for one I have been paying attention and second I wasn't whining or being rude. Maybe you should relax and possibly even read this thread again from the beginning.

I was asking what your procedure (you're the only one who brought it up), where you're trying to get every device ID'd, has anything to do with the OP's issue of everything in his playlist is sorted by DVR then A-Z. Those are 2 completely different issues.

Now I do know there's another thread on here somewhere that someone posted about coming across something on their network that didn't get an ID. Perhaps you meant to post in that thread??
THIS SPACE FOR RENT

#17 OFFLINE   Laxguy

Laxguy

    Never say 'never'.

  • DBSTalk Club
  • 13,348 posts
  • LocationWinters, CA, between Napa and Sacramento
Joined: Dec 02, 2010

Posted 11 June 2012 - 09:52 AM

Ah, my bad. I see I went off track in post 10, and continued the folly; I was thinking of another situation. Sorry to all, but glad, still, the OP got a chuckle.
"Laxguy" means a guy who loves lacrosse.

#18 OFFLINE   NCDolphinFan

NCDolphinFan

    Cool Member

  • Registered
  • 10 posts
  • LocationWesley Chapel, FL
Joined: Apr 25, 2007

Posted 11 June 2012 - 02:20 PM

I have the exact same issue, also for about the last week or so.
I have 4 DVRs and an H25
DVRs are:
HR24-500 running version x59e
HR24-100 running version x59e
2 HR22-100 both running version x5cd

Hope they correct this soon, it is very annoying.
Reboots don't seem to correct it.

#19 OFFLINE   RogueWing16

RogueWing16

    Cool Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 21 posts
Joined: Aug 24, 2009

Posted 11 June 2012 - 07:49 PM

I have the exact same issue, also for about the last week or so.
I have 4 DVRs and an H25
DVRs are:
HR24-500 running version x59e
HR24-100 running version x59e
2 HR22-100 both running version x5cd

Hope they correct this soon, it is very annoying.
Reboots don't seem to correct it.


Same here. Reboots haven't done anything. Playlist was fine up until the last week or so, then bam. Thinking of doing a reset defaults.

#20 OFFLINE   RunnerFL

RunnerFL

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 16,068 posts
Joined: Jan 04, 2006

Posted 11 June 2012 - 07:54 PM

Same here. Reboots haven't done anything. Playlist was fine up until the last week or so, then bam. Thinking of doing a reset defaults.


Reboots and resets won't do anything, it's in the firmware! Save yourself some stress and just wait for the update that fixes the issue or you'll drive yourself nuts.
THIS SPACE FOR RENT




Protected By... spam firewall...And...