Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

PTAT Survey


  • Please log in to reply
23 replies to this topic

Poll: To what if any degree do you use PTAT? (93 member(s) have cast votes)

To what if any degree do you use PTAT?

  1. PTAT is enabled and I use Auto-Hop (53 votes [56.99%])

    Percentage of vote: 56.99%

  2. PTAT is enabled, but I don't use Auto-Hop (2 votes [2.15%])

    Percentage of vote: 2.15%

  3. PTAT is enabled and I sometimes use Auto-Hop (6 votes [6.45%])

    Percentage of vote: 6.45%

  4. PTAT is disabled (32 votes [34.41%])

    Percentage of vote: 34.41%

Vote Guests cannot vote

#21 OFFLINE   jerry downing

jerry downing

    Godfather

  • Registered
  • 542 posts
  • LocationIllinois
Joined: Mar 07, 2004

Posted 16 September 2012 - 05:12 PM

PTAT is disabled at this time because there is nothing on network TV that is worth watching. When the new shows come out, I will probably turn it back on.

...Ads Help To Support This SIte...

#22 OFFLINE   RASCAL01

RASCAL01

    Godfather

  • Registered
  • 297 posts
Joined: Aug 01, 2006

Posted 17 September 2012 - 01:13 PM

PTAT is enabled on one Hopper but not the other one.
RASCAL01
DISH 622, Hopper, Hopper2, Joey
TOSHIBA REGZA 55 LED/LCD 24O HZ
SONY AV 5.1 SOUROUND SOUND
SONY 3D BLUE RAY PLAYER

#23 OFFLINE   tcatdbs

tcatdbs

    Icon

  • Registered
  • 571 posts
Joined: Jul 10, 2008

Posted 17 September 2012 - 03:50 PM

Will probably turn it on next week. No need all summer. Sure wish PTAT had a few options:

1. "Favorites List" (only shows you want to record)
2. Extending all PTAT +1 hour.
3. "Channel list" (only channels you want), even if only 4, but selectable.

#24 OFFLINE   arvetus

arvetus

    Cool Member

  • Registered
  • 29 posts
Joined: Sep 18, 2012

Posted 18 September 2012 - 01:36 PM

I don't watch many things in prime time anymore, and DISH doesn't carry my local broadcast stations in HD anyway, so it doesn't work.

I'm not sure I would enable it even if they were offered in HD. I only watch my local news from the station in-town and really nothing more. I used to be a big LOST fan on ABC, but haven't watched anything in prime time since they concluded the show a couple years ago. No good sitcoms since Friends either....




Protected By... spam firewall...And...