Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

No TV2 output?


  • Please log in to reply
29 replies to this topic

#26 OFFLINE   garygaryj

garygaryj

    AllStar

  • Registered
  • 76 posts
Joined: Dec 28, 2007

Posted 13 July 2012 - 12:06 PM

Lost my TV2 (on Solo/PiP mode) this week on my 922. No immediate reason for this, although it works in Duo mode.

Hoping for a software upgrade, as this seems to be a known issue. Don't want to change-out hardware because the software has a glitch.

...Ads Help To Support This Site...

#27 OFFLINE   PhantomOG

PhantomOG

    Legend

  • Topic Starter
  • Registered
  • 183 posts
Joined: Feb 07, 2007

Posted 13 July 2012 - 12:37 PM

Lost my TV2 (on Solo/PiP mode) this week on my 922. No immediate reason for this, although it works in Duo mode.

Hoping for a software upgrade, as this seems to be a known issue. Don't want to change-out hardware because the software has a glitch.


sounds like I did the right thing in jumping ship to a hopper/joey setup.

Reading all the issues threads in the hopper forum had me worried, but so far, so good with the new setup. And yes, I know I'm jinxing myself by saying so... :P

#28 OFFLINE   coldsteel

coldsteel

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 1,984 posts
Joined: Mar 28, 2007

Posted 13 July 2012 - 12:58 PM

I own my 922 so I carry DISH's Service Plan so"owned" will still be "owned" when it's replaced,if you don't have DISH's Service Plan a "owned" receiver will become a "leased" receiver when it has to be replaced.


Wrong, you just pay for the replacement without the PP.
DISH 625 dvr

The opinions posted on this site are my own and do not represent DISH Network's positions, strategies or opinions. Unless I decide to be bad or call out an idiot...

#29 OFFLINE   JeffN9

JeffN9

    Legend

  • Registered
  • 178 posts
Joined: Apr 14, 2007

Posted 15 July 2012 - 10:49 AM

Another "glitch" I've noticed a couple of times lately with the 922. While recording two different local OTA channels at the same time if I try to watch one of the recordings in progress by selecting start over it actually starts playing the other recording. At first I thought it was just the beer I had consumed but it has done it at least twice now. When it was doing it last night I tried to stop the playback but the only option you have at that point involves also stopping the recording. When I did that and tried to play the other recording it would only play the wrong channels stuff. So even though both recordings were separately listed in the DVR they played the same thing, weird.

I recall having this issue once before. Lately it seems that all of the problems that my 922 has ever had have been making repeat appearances.

#30 OFFLINE   P Smith

P Smith

    Mr. FixAnything

  • Registered
  • 20,342 posts
  • LocationMediterranean Sea
Joined: Jul 25, 2002

Posted 15 July 2012 - 11:49 AM

So, the following standard procedure (borrowed from computer's world) - cold reboot (remove power cord for 1/2 min) and try to make same steps to reproduce the issue.




Protected By... spam firewall...And...