Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

DIRECTV HD Channel Anticipation (Official Q3-12 Thread)


  • This topic is locked This topic is locked
3974 replies to this topic

#2101 OFFLINE   colocolo91

colocolo91

    Mentor

  • Registered
  • 42 posts
Joined: Aug 14, 2012

Posted 15 August 2012 - 06:28 AM

Both Gol TV moves are up and working for me..Just waiting for beIN to go live 2nite.
Chairman of the Bored©

...Ads Help To Support This SIte...

#2102 OFFLINE   fleckrj

fleckrj

    Icon

  • Registered
  • 1,156 posts
  • LocationCary, NC
Joined: Sep 04, 2009

Posted 15 August 2012 - 06:30 AM

620 not on my tv.


I have the sports pack, and beINSports HD shows up on 620 in the guide. I did not tune to it this morning, though, so I cannot verify whether it is live. I expect that it will be in both the sports pack (620) and the Spanish language pack (456).

GolTV HD was live on 627, but they were just showing infomercials at 6:45 this morning.

#2103 OFFLINE   larryharry59

larryharry59

    Mentor

  • Registered
  • 54 posts
Joined: Feb 05, 2012

Posted 15 August 2012 - 06:30 AM

I am getting no access to 620 or 426 and I have Mas Ultra package. I reauthorized my receiver and restarted the receivers too.

#2104 OFFLINE   swoody86

swoody86

    New Member

  • Registered
  • 1 posts
Joined: Aug 05, 2012

Posted 15 August 2012 - 06:32 AM

Would love to see Cooking Channel, HLN and GSN go HD next.

#2105 OFFLINE   RML81

RML81

    Legend

  • Registered
  • 111 posts
Joined: Jul 03, 2011

Posted 15 August 2012 - 06:34 AM

I just ran through my guide to see the sparkling new HD channels. The way my guide is set up, it's supposed to display only the HD channels for those avaiable in HD and not show the SD. However, for BBC America, it displays both SD and HD. It does not do this for any other channel, including the ones added today.
Question: Is there anything I can do about this?

Edited by RML81, 15 August 2012 - 06:35 AM.
My poor grammar


#2106 OFFLINE   shoplifter

shoplifter

    Cool Member

  • Registered
  • 18 posts
Joined: May 29, 2008

Posted 15 August 2012 - 06:37 AM

I am getting no access to 620 or 426 and I have Mas Ultra package. I reauthorized my receiver and restarted the receivers too.


Apparently 620 is sports pack only. I'm in the same boat.

#2107 OFFLINE   larryharry59

larryharry59

    Mentor

  • Registered
  • 54 posts
Joined: Feb 05, 2012

Posted 15 August 2012 - 06:40 AM

:nono2:

Apparently 620 is sports pack only. I'm in the same boat.


In my situation its not even on the guide, the channel doesn't even exist. All I get is "Channel Not Available" on the tv guide banner.

#2108 OFFLINE   Gary*W*

Gary*W*

    Legend

  • Registered
  • 149 posts
Joined: Sep 19, 2007

Posted 15 August 2012 - 06:44 AM

7:39 AM, Memphis TN: BBCAHD up! Showing Graham Norton rerun. Im seeing the channel moves on 620. Those were the only 2 I cared about so I'll call it a festivus miracle.

#2109 OFFLINE   JACKIEGAGA

JACKIEGAGA

    N.Y. FOOTBALL GIANTS

  • DBSTalk Club
  • 5,356 posts
  • LocationLong Island, NY
Joined: Dec 11, 2006

Posted 15 August 2012 - 06:46 AM

:nono2:

In my situation its not even on the guide, the channel doesn't even exist. All I get is "Channel Not Available" on the tv guide banner.


Same here no 620

JACK,
 
 


#2110 OFFLINE   n3vino

n3vino

    Godfather

  • Registered
  • 374 posts
  • LocationLeon Valley(San Antonio), Texas
Joined: Oct 02, 2011

Posted 15 August 2012 - 06:54 AM

With ION coming on, H2 will complete all my HD wishes.

1 HDR 34

1 HDR 24-500
2 HD 25's
Slimline Dish 3LNB
Whole Home DVR

 

Epa, Epa, Andale, Andale, Arriba, Arriba, Eeeha


#2111 OFFLINE   wjanowski

wjanowski

    Mentor

  • Registered
  • 35 posts
Joined: Jan 15, 2008

Posted 15 August 2012 - 06:54 AM

Getting two out of five channels from my wish (TCM HD and BBC HD) in one month aint bad! Thanks DirecTV.


Agree, what a great long-awaited pair to bring on board. Now give me DIY and I'll never complain again!

#2112 OFFLINE   Sixto

Sixto

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 12,137 posts
Joined: Nov 17, 2005

Posted 15 August 2012 - 07:08 AM

So IonE is delayed and we have no idea when it will come up?

Interesting choice of words.

Could be testing is not complete, could be tied to internal or contractual or marketing timeline ... it's one of the benefits of rarely announcing externally a schedule ... a channel goes "live" when it goes "live".

Certainly great to see BBCA HD, Nat Geo Wild HD, and Disney Junior HD for all those that are fans of the respective channels.
DirecTV: Genie HR44, H25, CCK, GenioGo, SWiM-16 & SWiM-8, DECA to Gigabit Switch with FiOS (75/75)
FiOS: Roamio Pro's (2), Roamio Plus, Mini's (4) with Ultimate HD (My Roamio Thoughts)

#2113 OFFLINE   lparsons21

lparsons21

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 3,341 posts
  • LocationHerrin, IL
Joined: Mar 04, 2006

Posted 15 August 2012 - 07:11 AM

I'm tickled pink that BBCA is now up in HD! It was the last of the basic channels I was really interested in.

Of course, I'm happy to see the other ones light up too for fans of those channels.

Now bring on Epix as an addition to the HD Extra Pack or as a standalone premium and I'll be even happier! :)

Lloyd
Receiver : DirecTV Genie HR44-700, Dish Hopper w/Sling & Super Joey
HDTV : Mitsi WD-73742 73" 3D DLP
Surround: Denon AVR-2113ci 7.1 Setup

 


#2114 OFFLINE   dishrich

dishrich

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 1,541 posts
Joined: Apr 22, 2002

Posted 15 August 2012 - 07:15 AM

Totally rediculous we STILL do not have HLN HD yet, out of ALL these other additions & (other) suggestions... :mad: :rolleyes:

#2115 OFFLINE   63thk

63thk

    AllStar

  • Registered
  • 79 posts
Joined: Feb 11, 2010

Posted 15 August 2012 - 07:18 AM

About a month ago I decided to end my long commitment to DISH. I had been keeping it active, so I could have BBCA-HD, HBOGO on my Roku and Red Zone for the upcoming NFL season. Well 1st Directv lowered the Sunday Ticket price, then they pretty much made HBO & Max on demand the same as GO and now BBCA-HD. For once I think I made the right decision. Oh and did I mention they gave me another DVR for free. I guess its time to start crying for HUB, ION, and Chiller in HD ...:lol::):D

#2116 OFFLINE   maartena

maartena

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 2,815 posts
Joined: Nov 01, 2010

Posted 15 August 2012 - 07:25 AM

:nono2:

In my situation its not even on the guide, the channel doesn't even exist. All I get is "Channel Not Available" on the tv guide banner.


Same here. I have Sports Pack.

GOLTV works on 627 no problem.
[Disclaimer] The definition of "soon" is based solely on DirecTV's interpretation of the word, and all similarities with dictionary definitions of the word "soon" are purely coincidental and should not be interpreted as a time frame that will come to pass within a reasonable amount of time.

I am the Stig.

#2117 OFFLINE   colocolo91

colocolo91

    Mentor

  • Registered
  • 42 posts
Joined: Aug 14, 2012

Posted 15 August 2012 - 07:26 AM

I am getting no access to 620 or 426 and I have Mas Ultra package. I reauthorized my receiver and restarted the receivers too.


I have MAS Ultra also and channels 426 and 620 were up and running until midnight, Now...could it be that DirectV might be throwing the 2 beIN Sports Channels into a HIGHER priced Tier ???:nono:

If so..we're just like before we found out Al Jazeera was coming to Town. Clueless
Chairman of the Bored©

#2118 OFFLINE   xmguy

xmguy

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 1,912 posts
Joined: Mar 26, 2008

Posted 15 August 2012 - 07:28 AM

So HAPPY to see BBC America. I've already set my HR24 on new series links for Doctor Who and Top Gear. I NEVER can get enough of Top Gear. I've sometimes had over 50 episodes I've watched. I'm that addicted.
DirecTV Subscriber Since 3/24/2008 || HR44-500 - SWiM and DECA to Vizio 32" LCD 1080P HDTV (SV320XVT) via HDMI | MY SETUP IN DETAIL UPDATED 3/21/2012 (Q1 2013 | I'm On FACEBOOK! "Originally Posted by xmguy : OK. I need directions. (to Sixto's house) Lol ;) | Originally Posted by Sea bass : Head down to 99c, skip over to 103ca, next over to 103cb and you have arrived.:)":hurah:

#2119 OFFLINE   BLMN

BLMN

    Mentor

  • Registered
  • 48 posts
  • LocationSouthern NH
Joined: Sep 06, 2011

Posted 15 August 2012 - 07:32 AM

i get 620 but not 456, i have a 3lnb dish maybe thats why i cant see the spanish one must be on 119. i have premium package plus sports pack

TV Models: Mitsubishi WD-65C9, WD-82738 + 3DC-1000 Kit.

 

TV Provider: Directv (Slimline 5 Dish + World Direct Dish), Cinema Connection Kit (Wired), 2 HR24-500 Receivers

 

Gaming/Blu-ray: PS3 First Gen (FAT) 60GB, PS4 Launch Edition

 

Streaming: Roku 2 XS

 

Audio/DVD: Onkyo HTS-9400THX, Oppo DV-980H

 


#2120 OFFLINE   dpeters11

dpeters11

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 13,328 posts
  • LocationCincinnati
Joined: May 30, 2007

Posted 15 August 2012 - 07:33 AM

I just ran through my guide to see the sparkling new HD channels. The way my guide is set up, it's supposed to display only the HD channels for those avaiable in HD and not show the SD. However, for BBC America, it displays both SD and HD. It does not do this for any other channel, including the ones added today.
Question: Is there anything I can do about this?


I use a custom guide, starting off with Channels I get and hiding SD duplicates, and unchecking the channels I don't want to see on a daily basis. This morning I had the pleasure of checking BBCA and NGW's HD boxes, and unchecking the SD. You might want to do the same.




Protected By... spam firewall...And...