Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

722k reboots when trying to archive programs to EHD


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 OFFLINE   Sunder

Sunder

    New Member

  • Registered
  • 4 posts
Joined: Jul 13, 2012

Posted 13 July 2012 - 06:17 PM

I have a 722k with an EHD, a WD Elements 2TB. When I try sending programs to the EHD, the receiver reboots. I can access the EHD, view programs on the EHD, even restore programs from the external to the receiver. However, sending programs to the EHD is a no go.

I called tech support, and was told that, "This is an unusual problem, and it has been submitted to the engineering department." I was then told to have a nice day, and that was it, lol.

I have tried 2 other EHD, different USB Cables. I have tried the front USB Slot, the power cord pull... all with the same result. I am out of ideas, any help would be appreciated.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Grandude

Grandude

    RichardParker II

  • Registered
  • 838 posts
Joined: Oct 21, 2004

Posted 14 July 2012 - 10:13 AM

I have a 722k with an EHD, a WD Elements 2TB. When I try sending programs to the EHD, the receiver reboots.
I have tried 2 other EHD, different USB Cables. I have tried the front USB Slot, the power cord pull... all with the same result. I am out of ideas, any help would be appreciated.


After that, I guess I would try to watch everything on the internal drive and ask Dish to replace the unit as 'defective'.

Edited by Grandude, 14 July 2012 - 10:14 AM.
removed redundant info

Brian...reporting from the left coast
 2 Hoppers,1 Joey, 1 VIP211K active receivers
 I still believe in magic
!


#3 OFFLINE   P Smith

P Smith

    Mr. FixAnything

  • Registered
  • 19,345 posts
  • LocationBay Area
Joined: Jul 25, 2002

Posted 14 July 2012 - 10:43 AM

Try restore setting to default from menu

#4 OFFLINE   Sunder

Sunder

    New Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 4 posts
Joined: Jul 13, 2012

Posted 14 July 2012 - 10:53 AM

After that, I guess I would try to watch everything on the internal drive and ask Dish to replace the unit as 'defective'.


I have been thinking the same, thanks. I was hoping to save some of those recordings, oh well.

#5 OFFLINE   Sunder

Sunder

    New Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 4 posts
Joined: Jul 13, 2012

Posted 14 July 2012 - 10:54 AM

Try restore setting to default from menu


Will this reformat the internal HD?

#6 OFFLINE   P Smith

P Smith

    Mr. FixAnything

  • Registered
  • 19,345 posts
  • LocationBay Area
Joined: Jul 25, 2002

Posted 14 July 2012 - 11:00 AM

Nope.

#7 OFFLINE   Sunder

Sunder

    New Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 4 posts
Joined: Jul 13, 2012

Posted 14 July 2012 - 11:28 AM

Nope.


Thank-you, I'll give it a shot.

#8 OFFLINE   Bemmy

Bemmy

    New Member

  • Registered
  • 1 posts
Joined: Jul 21, 2009

Posted 05 September 2012 - 05:47 PM

Bringing up old thread to see if OP had any luck as I used same steps.
Same problem here with a 722 rebooting only when sending to device.
Three EHDs, Iomega Prestige 500GB, 250GB and a WD MyBook 640GB.
The Iomega worked once to Transfer/Restore, rebooted during 'Send'.

Never tried before the latest L725 software as it's drive now near full.
No problems with DVR recordings so I know 3 Year old drive still good.




spam firewall