Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Lost channel logos!! How do I get them back??


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 OFFLINE   syphix

syphix

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 2,113 posts
Joined: Jun 23, 2004

Posted 15 July 2012 - 04:58 PM

My channel logos on the guide (and on the show banner) are missing!! How do I get them back??
Nathan
setup:
- 50" Plasma 1080p HDTV (Samsung PN50A760), 46" LCD 1080p HDTV (Samsung LN-T4665F), 32" LCD 720p HDTV (Insignia). 1 Hopper, 2 Joeys.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   RasputinAXP

RasputinAXP

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 3,131 posts
Joined: Jan 23, 2008

Posted 15 July 2012 - 06:37 PM

A jeweler's loupe and a tiny paintbrush. It'll only work for the first couple channels, though.

"Belligerent and numerous."

Sometimes I update the Dish Network FAQ

AT200, Hopper & 360 via HDMI to Onkyo 505 to basement 42" Westy, Hopper via Comp-over-Cat5 to living room 42" Vizio with a Roku 3, Joey to Toshiba 32" LCD with a Logitech Revue. You want fries with that? Pull up to the 2nd window.


#3 OFFLINE   Stewart Vernon

Stewart Vernon

    Excellent Adventurer

  • Moderators
  • 19,011 posts
  • LocationKittrell, NC
Joined: Jan 07, 2005

Posted 15 July 2012 - 08:44 PM

If it works like the 922 (where the firmware got its start), IF you lose the logos, they only seem to come back when the unit is in standby. Times on my 922 when I have lost logos, I have to put it in standby for at least an hour and then it sometimes will recover the logos during that time.

-- My cat's breath smells like cat food.


#4 OFFLINE   P Smith

P Smith

    Mr. FixAnything

  • Registered
  • 19,350 posts
  • LocationBay Area
Joined: Jul 25, 2002

Posted 15 July 2012 - 10:12 PM

Strange case and cure - these logos are a part of SW. Perhaps cold reboot is the right answer...

#5 OFFLINE   Stewart Vernon

Stewart Vernon

    Excellent Adventurer

  • Moderators
  • 19,011 posts
  • LocationKittrell, NC
Joined: Jan 07, 2005

Posted 15 July 2012 - 11:23 PM

Strange case and cure - these logos are a part of SW. Perhaps cold reboot is the right answer...


At least as far as the 922 goes... sometimes a reboot does unstick the problem that was causing the missing logos... but in my experience they still wouldn't re-populate until I put the receiver in standby.

I know it *should* be capable of refreshing while the receiver is on... but mine has always required a short time of standby to recover.

-- My cat's breath smells like cat food.


#6 OFFLINE   syphix

syphix

    Hall Of Fame

  • Topic Starter
  • Registered
  • 2,113 posts
Joined: Jun 23, 2004

Posted 16 July 2012 - 05:10 AM

A reboot didn't restore them. But...(as Stewart suggested)

It must have updated in the overnight. Logos are back. Didn't realize how much I appreciate them until I lost them!!
Nathan
setup:
- 50" Plasma 1080p HDTV (Samsung PN50A760), 46" LCD 1080p HDTV (Samsung LN-T4665F), 32" LCD 720p HDTV (Insignia). 1 Hopper, 2 Joeys.

#7 OFFLINE   James Long

James Long

    Ready for Uplink!

  • Super Moderators
  • 38,670 posts
Joined: Apr 17, 2003

Posted 16 July 2012 - 05:21 AM

Logos are just one of the many things that get downloaded (via satellite) when the receiver isn't busy.

#8 OFFLINE   P Smith

P Smith

    Mr. FixAnything

  • Registered
  • 19,350 posts
  • LocationBay Area
Joined: Jul 25, 2002

Posted 16 July 2012 - 10:06 AM

Logos are just one of the many things that get downloaded (via satellite) when the receiver isn't busy.


Not for 922/813 models what extensively using these logos in different formats.

#9 OFFLINE   RasputinAXP

RasputinAXP

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 3,131 posts
Joined: Jan 23, 2008

Posted 16 July 2012 - 01:00 PM

I still say my method works. Sure there's some image persistence but eventually you won't notice it.

"Belligerent and numerous."

Sometimes I update the Dish Network FAQ

AT200, Hopper & 360 via HDMI to Onkyo 505 to basement 42" Westy, Hopper via Comp-over-Cat5 to living room 42" Vizio with a Roku 3, Joey to Toshiba 32" LCD with a Logitech Revue. You want fries with that? Pull up to the 2nd window.


#10 OFFLINE   P Smith

P Smith

    Mr. FixAnything

  • Registered
  • 19,350 posts
  • LocationBay Area
Joined: Jul 25, 2002

Posted 16 July 2012 - 01:31 PM

I still say my method works. Sure there's some image persistence but eventually you won't notice it.


A jeweler's loupe and a tiny paintbrush ? :D




spam firewall