Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

eSATA Drive


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   jjohns

jjohns

    Godfather

  • Registered
  • 467 posts
Joined: Sep 15, 2007

Posted 26 July 2012 - 06:24 PM

Had an eSATA drive added to an hr20 to add 1 terrabyte - has worked flawlessly for over year. Just moved to THR22-100. Can I use my eSATA drive again on the THR22-100 without formatting it first? When I first added to the hr20 it had nothing on it. But now it has the shows to be recorded plus all the other stuff from the hr20. Can I just connect it like I did before and it will write over everything or do I have to wipe it or reformat it?

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   P Smith

P Smith

    Mr. FixAnything

  • Registered
  • 19,392 posts
  • LocationBay Area
Joined: Jul 25, 2002

Posted 26 July 2012 - 06:34 PM

Tivo has different partitioning than DTV DVR; so, yes you cannot play your records and the drive will be reformatted. You are SOL. Sorry.

#3 OFFLINE   jjohns

jjohns

    Godfather

  • Topic Starter
  • Registered
  • 467 posts
Joined: Sep 15, 2007

Posted 26 July 2012 - 06:54 PM

Not completley sol.
I'm getting an unbelievable picture.

#4 OFFLINE   P Smith

P Smith

    Mr. FixAnything

  • Registered
  • 19,392 posts
  • LocationBay Area
Joined: Jul 25, 2002

Posted 26 July 2012 - 08:29 PM

What you mean ? Your Tivo THR22 turned into regular HR22 after connecting HR20's drive ?!!




spam firewall