Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Gray flicker Dish Online and Hopper


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   insimbi

insimbi

    AllStar

  • Registered
  • 97 posts
Joined: Jun 02, 2006

Posted 30 July 2012 - 08:29 PM

Recently upgraded to the Hopper and a Sling Adapter. I'm trying to watch the Olympics currently and there are gray artifacts/flickering on/off. It will last for a few mins then clear up.
Does anyone know what's going on?

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   RasputinAXP

RasputinAXP

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 3,135 posts
Joined: Jan 23, 2008

Posted 30 July 2012 - 08:44 PM

Bad upstream bandwidth?

"Belligerent and numerous."

Sometimes I update the Dish Network FAQ

AT200, Hopper & 360 via HDMI to Onkyo 505 to basement 42" Westy, Hopper via Comp-over-Cat5 to living room 42" Vizio with a Roku 3, Joey to Toshiba 32" LCD with a Logitech Revue. You want fries with that? Pull up to the 2nd window.


#3 OFFLINE   insimbi

insimbi

    AllStar

  • Topic Starter
  • Registered
  • 97 posts
Joined: Jun 02, 2006

Posted 30 July 2012 - 08:49 PM

Bad upstream bandwidth?


No, because it does the same thing when I'm connected at home (local network).

#4 OFFLINE   RasputinAXP

RasputinAXP

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 3,135 posts
Joined: Jan 23, 2008

Posted 31 July 2012 - 07:59 AM

I assume you've unplugged/replugged the Sling?

"Belligerent and numerous."

Sometimes I update the Dish Network FAQ

AT200, Hopper & 360 via HDMI to Onkyo 505 to basement 42" Westy, Hopper via Comp-over-Cat5 to living room 42" Vizio with a Roku 3, Joey to Toshiba 32" LCD with a Logitech Revue. You want fries with that? Pull up to the 2nd window.





spam firewall