Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

Forum/Site issues lately?


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 OFFLINE   ceasley

ceasley

    New Member

  • Registered
  • 3 posts
Joined: May 27, 2009

Posted 08 August 2012 - 07:33 PM

I don't know if it's just me, but I searched and didn't find anything.

For a while now (a few weeks at least), I notice *tons* of broken pictures on the site, particularly in the navbar at the top. Is anyone else seeing this?

I've tried at different locations and different computers and browsers, all with the same result.

Edit: I'm not sure what changed, but it's all good now :)

Cheers everyone!

Edited by ceasley, 10 August 2012 - 08:20 AM.


...Ads Help To Support This SIte...



Protected By... spam firewall...And...