Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

4 New HD Channels


  • Please log in to reply
60 replies to this topic

#51 OFFLINE   makaiguy

makaiguy

    Icon

  • DBSTalk Club
  • 684 posts
  • LocationAiken, SC
Joined: Sep 24, 2007

Posted 18 August 2012 - 05:54 AM

Sorry but once you put in a channel, it can not be change.

You missed, or did not understand, the word "boolean" in his response.

See: http://hr20.dbstalk.... Search FAQ.pdf
DirecTV customer since 1997
HR24-500, HR22-100
I don't do buddy/friends lists, don't ask.

#52 OFFLINE   tonyd79

tonyd79

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 12,949 posts
  • LocationColumbia, MD
Joined: Jul 24, 2006

Posted 18 August 2012 - 06:43 AM

Search is still not seaching BBCA-HD programs. Haven't checked the other channels. Season Passes seem to work okay...


Reboot on two machines fixed it. Had to flush the guide on the third with a second reboot.
LR: HR34-700, H24-200, Fios DVR, BD350 Blu Ray, Roku Netflix Player, Chromecast, Sony 65w850 TV
BR: HR21-200, Viso 32LX, DB350 Blu Ray
Dish: Slimline, SWM8
Other: genieGo

#53 OFFLINE   dpeters11

dpeters11

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 14,283 posts
  • LocationCincinnati
Joined: May 30, 2007

Posted 18 August 2012 - 06:51 AM

You can put a range into a boolean. CCHAN 200 250 includes channels from 200 through 250. That is what you asked for.


It should be CCHANS now. Haven't checked to see if CCHAN still works.

#54 OFFLINE   tonyd79

tonyd79

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 12,949 posts
  • LocationColumbia, MD
Joined: Jul 24, 2006

Posted 18 August 2012 - 07:17 AM

It should be CCHANS now. Haven't checked to see if CCHAN still works.


I still have a CCHAN and it works.
LR: HR34-700, H24-200, Fios DVR, BD350 Blu Ray, Roku Netflix Player, Chromecast, Sony 65w850 TV
BR: HR21-200, Viso 32LX, DB350 Blu Ray
Dish: Slimline, SWM8
Other: genieGo

#55 OFFLINE   Drucifer

Drucifer

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 8,539 posts
  • LocationNY Hudson Valley
Joined: Feb 12, 2009

Posted 19 August 2012 - 11:41 AM

You missed, or did not understand, the word "boolean" in his response.

See: http://hr20.dbstalk.... Search FAQ.pdf

Alright . . . . Once you put in CCHANS, it can not be change.

Happy?

DREW
Do it Right, Do it Once
LR: HR34-7, Bsm: HR24-1, Den HR24-2, MB: HR24-5, Kit: H25-5
PrimeStar '95, DirecTV  '00


#56 OFFLINE   tonyd79

tonyd79

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 12,949 posts
  • LocationColumbia, MD
Joined: Jul 24, 2006

Posted 19 August 2012 - 12:18 PM

Alright . . . . Once you put in CCHANS, it can not be change.

Happy?


And that is a problem because?
LR: HR34-700, H24-200, Fios DVR, BD350 Blu Ray, Roku Netflix Player, Chromecast, Sony 65w850 TV
BR: HR21-200, Viso 32LX, DB350 Blu Ray
Dish: Slimline, SWM8
Other: genieGo

#57 OFFLINE   Drucifer

Drucifer

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 8,539 posts
  • LocationNY Hudson Valley
Joined: Feb 12, 2009

Posted 19 August 2012 - 12:50 PM

. . . .Why can't DirecTV add a channel or channel range to the Series Options?


And that is a problem because?

I suggested that a channel selection be added to the Series Options in order to prevent creating dupe folders for a show because DirecTV change something. Or have never see them add HD or move channels around?

DREW
Do it Right, Do it Once
LR: HR34-7, Bsm: HR24-1, Den HR24-2, MB: HR24-5, Kit: H25-5
PrimeStar '95, DirecTV  '00


#58 OFFLINE   tonyd79

tonyd79

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 12,949 posts
  • LocationColumbia, MD
Joined: Jul 24, 2006

Posted 19 August 2012 - 01:29 PM

I suggested that a channel selection be added to the Series Options in order to prevent creating dupe folders for a show because DirecTV change something. Or have never see them add HD or move channels around?


When they move channels, the scheduled recording move with them. When they add channels, they do not. In fact, I had 620 on live tv when Gol moved to 627. Live tv followed it to 627 when it moved.

Still not seeing what you are trying to do.
LR: HR34-700, H24-200, Fios DVR, BD350 Blu Ray, Roku Netflix Player, Chromecast, Sony 65w850 TV
BR: HR21-200, Viso 32LX, DB350 Blu Ray
Dish: Slimline, SWM8
Other: genieGo

#59 OFFLINE   Drucifer

Drucifer

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 8,539 posts
  • LocationNY Hudson Valley
Joined: Feb 12, 2009

Posted 19 August 2012 - 01:41 PM

. . . .

Still not seeing what you are trying to do.

Not redo all the Series Managers for my most popular Series Manager channel 264. With more than half of 'em in inactive status.

DREW
Do it Right, Do it Once
LR: HR34-7, Bsm: HR24-1, Den HR24-2, MB: HR24-5, Kit: H25-5
PrimeStar '95, DirecTV  '00


#60 OFFLINE   tonyd79

tonyd79

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 12,949 posts
  • LocationColumbia, MD
Joined: Jul 24, 2006

Posted 19 August 2012 - 01:55 PM

Not redo all the Series Managers for my most popular Series Manager channel 264. With more than half of 'em in inactive status.


264HD is a different channel than 264SD. That is a problem. But hardly a huge one. Happens once for a channel. Ever. I doubt you will see a change in the behavior for that. And I've never seen a dvr do it.
LR: HR34-700, H24-200, Fios DVR, BD350 Blu Ray, Roku Netflix Player, Chromecast, Sony 65w850 TV
BR: HR21-200, Viso 32LX, DB350 Blu Ray
Dish: Slimline, SWM8
Other: genieGo

#61 OFFLINE   fjames

fjames

    Mentor

  • Registered
  • 46 posts
Joined: Nov 24, 2010

Posted 19 August 2012 - 02:18 PM

Luther repeats start this coming Wed - 9 and midnight eastern.




Protected By... spam firewall...And...