Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Hr34 asks for restart


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 OFFLINE   jford951

jford951

    Godfather

  • Registered
  • 447 posts
Joined: Oct 06, 2008

Posted 22 August 2012 - 02:05 PM

Twice in the last week I have turned on my hr34 in the am and it had a popup menu that said restart requested did I want to restart now. I did the restart the first time but not this time. I am on NR 057c does any one know why this keeps happening
[URL="http://www.dbstalk.com/showthread.php?p=3113347&posted=1#post311334""]My Setup[/URL]

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Stuart Sweet

Stuart Sweet

    The Shadow Knows!

  • Super Moderators
  • 36,878 posts
Joined: Jun 18, 2006

Posted 22 August 2012 - 02:16 PM

It's common for an additional restart to happen in order to get some of the extra "stuff" that makes the HD Guide look right and work right. If it keeps asking, try rebooting twice in a row within 30 minutes.
Opinions expressed by me are my own and do not necessarily reflect
those of DBSTalk.com, DIRECTV, DISH, The Signal Group, or any other company.

#3 OFFLINE   jford951

jford951

    Godfather

  • Topic Starter
  • Registered
  • 447 posts
Joined: Oct 06, 2008

Posted 22 August 2012 - 03:21 PM

Ok I will try another restart but it looks like everything is there and working
[URL="http://www.dbstalk.com/showthread.php?p=3113347&posted=1#post311334""]My Setup[/URL]

#4 OFFLINE   Drucifer

Drucifer

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 8,109 posts
  • LocationNY Hudson Valley
Joined: Feb 12, 2009

Posted 23 August 2012 - 11:13 AM

I joined the parade today.
DREW
Do it Right, Do it Once
LR: HR34-7, Den: HR24-1, MB: HR24-5, Bsm: HR24-2, Kit: H25-5
PrimeStar '95, DirecTV  '00

#5 OFFLINE   Drucifer

Drucifer

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 8,109 posts
  • LocationNY Hudson Valley
Joined: Feb 12, 2009

Posted 23 August 2012 - 11:18 AM

It's common for an additional restart to happen in order to get some of the extra "stuff" that makes the HD Guide look right and work right. If it keeps asking, try rebooting twice in a row within 30 minutes.

Well, I guess mine was get none of the extra 'stuff' as it removed Pandora!

I'll give it to the end of the Mets game to repopulate the Extra screen, before I do a manual Menu/Reset.
DREW
Do it Right, Do it Once
LR: HR34-7, Den: HR24-1, MB: HR24-5, Bsm: HR24-2, Kit: H25-5
PrimeStar '95, DirecTV  '00

#6 OFFLINE   johnnytex

johnnytex

    Legend

  • DBSTalk Club
  • 172 posts
Joined: Jul 20, 2007

Posted 23 August 2012 - 12:09 PM

Same thing just happened here. And no Pandora!
Menu/Reset fixed it.

HR44-500, H24-100, HR22-100 and HR20-700 with DECA SWM16


#7 OFFLINE   Drucifer

Drucifer

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 8,109 posts
  • LocationNY Hudson Valley
Joined: Feb 12, 2009

Posted 23 August 2012 - 12:13 PM

Well, I guess mine was get none of the extra 'stuff' as it removed Pandora!

I'll give it to the end of the Mets game to repopulate the Extra screen, before I do a manual Menu/Reset.

Did a Menu/Reset while I had brunch. Pandora & YouTube are now back.
DREW
Do it Right, Do it Once
LR: HR34-7, Den: HR24-1, MB: HR24-5, Bsm: HR24-2, Kit: H25-5
PrimeStar '95, DirecTV  '00

#8 OFFLINE   Stuart Sweet

Stuart Sweet

    The Shadow Knows!

  • Super Moderators
  • 36,878 posts
Joined: Jun 18, 2006

Posted 23 August 2012 - 02:30 PM

Well then.
Opinions expressed by me are my own and do not necessarily reflect
those of DBSTalk.com, DIRECTV, DISH, The Signal Group, or any other company.

#9 OFFLINE   JACKIEGAGA

JACKIEGAGA

    N.Y. FOOTBALL GIANTS

  • DBSTalk Club
  • 5,337 posts
  • LocationLong Island, NY
Joined: Dec 11, 2006

Posted 23 August 2012 - 02:39 PM

Well, I guess mine was get none of the extra 'stuff' as it removed Pandora!

I'll give it to the end of the Mets game to repopulate the Extra screen, before I do a manual Menu/Reset.


Did the Mets win? :lol:

JACK,
 
 





Protected By... spam firewall...And...