Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

cannot view Pay Per View movies from Video on Demand


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   furjaw

furjaw

    AllStar

  • Registered
  • 56 posts
Joined: Jul 28, 2007

Posted 03 September 2012 - 12:41 AM

My DirecTV HR22-100 DVR is hard wired to my new Belkin N150 Router (F9K1001V4).
I cannot view Pay Per View movies from Video on Demand.
I had no problem viewing them with my old router.
The videos download to my DVR, but apparently DirecTV is not getting the communication from my DVR over the internet because when I try to view the recorded video, I get a message to call DirecTV extension 777. But when I call them, they are baffled because my DVR is successfully connected to the internet.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   JohnTSmith

JohnTSmith

    Legend

  • Registered
  • 162 posts
Joined: Dec 05, 2009

Posted 03 September 2012 - 09:36 AM

Have you done a red button power reset since connecting the new router?

#3 OFFLINE   wahooq

wahooq

    Icon

  • Registered
  • 921 posts
Joined: Oct 19, 2011

Posted 03 September 2012 - 10:59 AM

If you call in again ask them about your IPPV settings and to be sure cinema plus is on your services list
My comments and opinions are my own and not necessarily those of DirecTV.

#4 OFFLINE   furjaw

furjaw

    AllStar

  • Topic Starter
  • Registered
  • 56 posts
Joined: Jul 28, 2007

Posted 03 September 2012 - 12:55 PM

Have you done a red button power reset since connecting the new router?


Yes, I have done a red buton reset.




spam firewall