Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Audio dead VIP622


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 OFFLINE   sunspot

sunspot

    Cool Member

  • Registered
  • 18 posts
Joined: Apr 21, 2004

Posted 12 September 2012 - 12:14 PM

I have a 622 with no audio on main view. I replaced the HDMI cable No sound. I checked the TV. Sounds great. I get A/V on the second TV(TV2). I added cables in lieu of HDMI. Still no go.

What else can I check? I’m thinking the unit is broke. What replacement receiver should I consider?

...Ads Help To Support This SIte...

#2 ONLINE   P Smith

P Smith

    Mr. FixAnything

  • Registered
  • 20,050 posts
  • LocationMediterranean Sea
Joined: Jul 25, 2002

Posted 12 September 2012 - 12:47 PM

Do cold reboot - disconnect power cord for 15 sec. Try audio [R/L] red/white RCA output, try optical too.




Protected By... spam firewall...And...