Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

HR34: Version 0x05C2 Issues/Discussion


  • Please log in to reply
157 replies to this topic

#151 OFFLINE   joandarce

joandarce

    Cool Member

  • Registered
  • 17 posts
Joined: Oct 18, 2007

Posted 19 November 2012 - 05:49 PM

Not smart enough to know what "Menu Reset" means but I pushed the red button near the card and it made no difference.

This is equivalent, IMO, to the bloatware on cellphones and why I run CM versions.

Booooooooo DTV :(

...Ads Help To Support This Site...

#152 OFFLINE   Steve Robertson

Steve Robertson

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 1,664 posts
Joined: Jun 07, 2005

Posted 20 November 2012 - 07:21 AM

My Whole Home issues persist. It's amazingly frustrating that for 4 straight firmware updates now , my HR34 cannot see my HR24 boxes and vice versa. WH was fine when I got the HR34 for many months, until it wasn't. Super super annoyed ...


It is very annoying and thinking of dropping the WH system now that I have Genie. My play list seems to come and go and was never a problem up until a few weeks back

#153 OFFLINE   gfox

gfox

    New Member

  • Registered
  • 1 posts
Joined: Jan 31, 2013

Posted 31 January 2013 - 03:40 PM

I have the 34 and when I go to 3d it doesn't detect auto How do you get it to auto detect?

#154 OFFLINE   msgoalie

msgoalie

    New Member

  • Registered
  • 3 posts
Joined: Mar 27, 2007

Posted 06 February 2013 - 09:12 AM

Has anybody had any picture quality issues with their HR34 being hooked up to an AM21 and over the air antenna? I got the HR34 back in November. I have a Panasonic TC-P65VT50 plasma, that was fully calibrated and an Integra 40.4 receiver. My HR34 runs through the Integra receiver via HDMI and then out to the tv. The video processing ability of the Integra is turned off and I have the Native setting on the HR34 set to on. When I first got the HR34, the picture was nothing short of stunning. About a month later, I received the AM21 with a Solid State "blade" indoor OTA. I hooked it up to the HR34 without issue and picked up 43 local stations. Everything seemed fine until a few days later when I noticed alot of "posterization" when watching Directv programming. Whenver there is a solid background, it looks like water color paint that was smeared on a page. If it's a really dark background the effect is especially bad. I was watching Persons of Interest on CBS and the posterization on the black background from a night scene was awful. I've seen it on other shows and stations and even on some On Demand recordings. Some shows or stations are worse than others. My satellite strength is in the mid to upper 90's with several 100's on almost all the transponders. I have racked my brain trying to figure out this issue, since it's something I have only noticed after installing the AM21 and OTA. Is it possible that the AM21 and OTA is causing some sort of issue with the picture quality on the HR34? Before I uninstall anything, I was wondering if anyone else had this issue.

Edited by msgoalie, 06 February 2013 - 11:57 AM.


#155 OFFLINE   samrs

samrs

    MANC

  • DBSTalk Club
  • 1,365 posts
  • LocationFlat Branch, NC
Joined: May 30, 2004

Posted 06 February 2013 - 10:43 AM

Try pressing the Format Button on your TV Remote.
HR20-100, HR20-700, HR24-100, HR34-700/AM21

#156 OFFLINE   msgoalie

msgoalie

    New Member

  • Registered
  • 3 posts
Joined: Mar 27, 2007

Posted 10 February 2013 - 01:22 PM

This does absolutely nothing in regards to resolving my issue

#157 OFFLINE   RunnerFL

RunnerFL

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 16,220 posts
Joined: Jan 04, 2006

Posted 10 February 2013 - 01:43 PM

This does absolutely nothing in regards to resolving my issue


Are you still on firmware version 0x05C2? There's been an update since then.
THIS SPACE FOR RENT

#158 OFFLINE   RAD

RAD

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 16,197 posts
  • LocationDripping Springs, TX
Joined: Aug 05, 2002

Posted 10 February 2013 - 01:45 PM

I have an AM21 connected to a HR34 and I haven't noticed the issues you mention. If you think it's the AM21 just do a reset via the menu and when the box starts to reboot pull the power cord out of the AM21, then disconnect the USB cable from the HR34 the route the power cord to the HR34 and let it restart. Then see if the problem continues or not.

See post My Setup for configuration info.





Protected By... spam firewall...And...