Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Timer Programs Ending Early


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   Rduce

Rduce

    Legend

  • Registered
  • 326 posts
Joined: May 15, 2008

Posted 30 September 2012 - 06:46 PM

Just had a new hiccup show up Friday and Saturday mornings with the recording of the The Late, Late Show on CBS OTA. Even though both recordings show that the programs recorded the full length of time, (1 hour 3 minutes) both ended stopped after a few minutes of playing and would only start over and would never continue on past the spot where they stopped. The first one was about 20 minutes into the show and the second one was only 4 minutes into the show.

Any one else have this happen or have any idea what is going on? Has not happen on any other recordings before or since.

722K with all the latest software.

...Ads Help To Support This Site...

#2 OFFLINE   Jim5506

Jim5506

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 3,502 posts
Joined: Jun 07, 2004

Posted 30 September 2012 - 08:28 PM

I believe there is already a thread on this topic.
Tuners: Hopper 2000; Hopper w/Sling; 3 Joeys; Samsung SIR-T351; Accurian 6000;2 X HD TiVo; 2 X TiVo Series 2 Stand alone; Panasonic Showstopper 2000
Dish 1000.2 @ 110, 119, 129; dish 500 @ 61.5
Antennas - CM4228; RS U75-R; coathanger; Funke PSP.1922 (stillin the box); paperclip
Displays: Sony VPH D50Q with HD Fury HDMI input; Hitachi 57F59; Sony Bravia LCD;Sanyo 32" LCD; Panasonic 42" plasma
Sony 80GB PS3; Toshiba HD-DVD

Give me a Finco colinear array and I'll rule the world - HA-HA-HA-HA!

#3 OFFLINE   MattE303

MattE303

    New Member

  • Registered
  • 11 posts
Joined: Feb 15, 2011

Posted 06 January 2013 - 01:38 AM

This just happened to me tonight (I also posted about it in the stickied 722K bugs thread, but not sure if anyone still reads that). From the other mentions of the issue in that thread it sounds like this has been a problem for several years. Seems to happen more often with longer recordings (3-6 hours).




Protected By... spam firewall...And...