Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Remote Code for HiSense 32D12


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   Sackett

Sackett

    Legend

  • Registered
  • 186 posts
Joined: May 21, 2007

Posted 15 October 2012 - 05:17 PM

I have a HiSense 32D12 LED TV. I need a code for the RC-65R remote. I have gone here: http://www.directv.c...nt/remote_codes however none of these codes work. Does anyone have this TV and gotten any codes to work?

...Ads Help To Support This Site...

#2 OFFLINE   Edmund

Edmund

    Remote Master

  • DBSTalk Club
  • 1,759 posts
  • LocationSouthern Ca
Joined: Apr 17, 2003

Posted 15 October 2012 - 06:46 PM

try codes 10019 or 11758
aka Tivoburkee

#3 OFFLINE   Sackett

Sackett

    Legend

  • Topic Starter
  • Registered
  • 186 posts
Joined: May 21, 2007

Posted 16 October 2012 - 05:02 PM

Any other suggestions? I have tried those and several others. Isn't there some way to step through codes? Or would this not work with this TV? May have to return it if I can't control it via the one remote. Btw, I have tried the RC65R and RC64R remotes.

#4 OFFLINE   Edmund

Edmund

    Remote Master

  • DBSTalk Club
  • 1,759 posts
  • LocationSouthern Ca
Joined: Apr 17, 2003

Posted 16 October 2012 - 05:30 PM

Yes, you can codesearch, with tv on, volume up but muted, do the following:

1. tv
2. press and hold MUTE & SELECT for two blinks
3. enter 9 9 1, wait two blinks
4. enter 1
5. press and release VOL UP
6. point the remote at the tv and keep pressing and releasing the CH UP key, if and when the volume changes
7. press select to lock in code

remember there over 300 brands of tv, many having more then one code, so give it time.
aka Tivoburkee




Protected By... spam firewall...And...