Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

A HR-34 / C-31 problem even DirecTV couldn't fix


  • Please log in to reply
60 replies to this topic

#51 OFFLINE   Jerry_K

Jerry_K

    Godfather

  • Registered
  • 433 posts
Joined: Oct 21, 2006

Posted 31 October 2012 - 03:06 PM

We are visiting our daughter and son in law in Ohio. They just had an HR34 and five C-31 clients installed Friday October 26. I just checked and Whole home is activated and working. Can delete from C31 clients.
Genie (nee HR34) 2TB Internal, Magnavox NR1601, Sharp 40" LED
HR24 2TB Internal, Magnavox NR1501, Sansui 32" LCD

#52 OFFLINE   P Smith

P Smith

    Mr. FixAnything

  • Registered
  • 20,287 posts
  • LocationMediterranean Sea
Joined: Jul 25, 2002

Posted 31 October 2012 - 03:08 PM

So many clients ... Why ? You can use more then 3 ?

#53 OFFLINE   haddock

haddock

    Cool Member

  • Registered
  • 26 posts
Joined: Oct 30, 2012

Posted 31 October 2012 - 03:36 PM

We have a similar situation...

Can't use more than 3 at a time, and I'm fine with that since we almost never use more than 2 at a time anyway. But we have more than 3 TVs. I want to be able to choose which of the TVs I watch, so need them all to be capable of accessing the H34.

#54 OFFLINE   Jerry_K

Jerry_K

    Godfather

  • Registered
  • 433 posts
Joined: Oct 21, 2006

Posted 31 October 2012 - 06:01 PM

So many clients ... Why ? You can use more then 3 ?


They have six TVs in different rooms in the house and want to be able to watch on any of them when they choose. Not all of them at the same time. They really have no idea how to properly use a DVR and the HR34 will be fine for them without any additional tuners or DVRs. In almost a week they only have one Series Link and one recorded program. We had to go to our trailer to watch all of the shows we have been missing staying at their home.
Genie (nee HR34) 2TB Internal, Magnavox NR1601, Sharp 40" LED
HR24 2TB Internal, Magnavox NR1501, Sansui 32" LCD

#55 OFFLINE   bsherrill

bsherrill

    New Member

  • Registered
  • 1 posts
Joined: Nov 07, 2012

Posted 08 November 2012 - 08:56 AM

The installer is wrong, copy from server works fine. However, he obviously went through the right install procedure if deletion works. New customers get the ARS fee added which includes whole home service.

How can I get my C31 installed properly so it will delete?

#56 OFFLINE   The Merg

The Merg

    1*

  • DBSTalk Club
  • 10,282 posts
  • LocationNorthern VA
Joined: Jun 24, 2007

Posted 08 November 2012 - 09:21 AM

How can I get my C31 installed properly so it will delete?


:welcome_s to DBSTalk!

If you cannot delete from your C31, you most likely do not have Whole Home turned on for your account. Check your account on-line and see if it is active. On your bill, you should either have a $3 charge for Whole Home or you might have a $20 charge for an Advanced Receiver Fee, which includes Whole Home in it.

If you don't have either of those fees or the website does not show that Whole Home is activated, you will need to call DirecTV and have a CSR get that taken care of for you. If you do have Whole Home active, you can try performing an Authorization Refresh of your receivers.

- Merg

Today's problems don't worry me, I haven't solved yesterday's yet.

SlimLine-3 Dish w/ SWM16 (HD Service / WHDVR) / Full Setup
HR34-700 / Panasonic TC-P50G25 HDTV / HDMI / Networked - DECA / Family Room
HR44-700 / Samsung HCM5525W HDTV / Component / Networked - DECA / Bedroom

HR24-100 / Samsung HCM5525W HDTV / Component / Networked - DECA / Bedroom


#57 OFFLINE   keebler21

keebler21

    Mentor

  • Registered
  • 93 posts
  • LocationMinnesota
Joined: Oct 22, 2011

Posted 08 January 2013 - 02:08 PM

Anyone have any updates as to when we'll be able to activate whole home service for us that have HR-34 & C-31's?

#58 OFFLINE   swaits

swaits

    Cool Member

  • Registered
  • 21 posts
Joined: Oct 15, 2012

Posted 08 January 2013 - 02:19 PM

Anyone have any updates as to when we'll be able to activate whole home service for us that have HR-34 & C-31's?


I emailed the DTV person mentioned in another of these threads directly. Two days later a guy calls me and adds WH to my account like it's nothing. Everything works now. Go figure.

#59 OFFLINE   Jacob Braun

Jacob Braun

    King of Awesome

  • DBSTalk Club
  • 1,094 posts
  • LocationTulsa, OK
Joined: Oct 05, 2011

Posted 08 January 2013 - 02:23 PM

Yeah, you should be able to do it now, for any account.

DirecTV Employee
The postings on this site are my own and do not represent DirecTV's positions, strategies, or opinions.


#60 OFFLINE   keebler21

keebler21

    Mentor

  • Registered
  • 93 posts
  • LocationMinnesota
Joined: Oct 22, 2011

Posted 08 January 2013 - 02:51 PM

Good to know. Last update I had from the tech was that when it is fixed I would be able to manually add the whole home service via directv's website under my account settings but it still says "not eligible", I suppose I'll have to call and have them add it for me.

Thanks for the update!

#61 OFFLINE   Laxguy

Laxguy

    Honi Soit Qui Mal Y Pense.

  • DBSTalk Club
  • 14,874 posts
  • LocationWinters, CA, between Napa and Sacramento
Joined: Dec 02, 2010

Posted 08 January 2013 - 03:35 PM

Yes, that should do it! I just read in another thread someone who'd done just that.
"Laxguy" means a guy who loves lacrosse.




Protected By... spam firewall...And...