Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

3D on HR-34 problem


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 OFFLINE   jimrobinette

jimrobinette

    AllStar

  • Registered
  • 61 posts
Joined: Aug 31, 2007

Posted 19 October 2012 - 04:30 PM

Brand new HR-34. HR-34->Onkyo Receiver->Panny TV. The 3D channels in the guide show up as greyed out, as in not available to me. The DirecTV installer said I need to connect it directly to the TV to get 3D. Well, the HR-24 that I unplugged and plugged the HR-34 into the same coax and HDMI worked great through the receiver for 3D. I literally just swapped the boxes, and now the HR-34 doesn't see my Panny as 3D capable, even though I've been watching 3D for a year with an HR-24 on it.

Any ideas?

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   ohioviper

ohioviper

    AllStar

  • Registered
  • 73 posts
Joined: Sep 18, 2007

Posted 04 February 2013 - 08:13 PM

Same problem on my Onkyo HT-S5500 with HR-34.

#3 OFFLINE   FHSPSU67

FHSPSU67

    CE'er & Retired Engineer

  • DBSTalk Club
  • 2,430 posts
  • LocationWindber, PA
Joined: Jan 12, 2007

Posted 04 February 2013 - 08:21 PM

The only advice I can give is to power up the TV and AVR before powering up the HR34. Not a perfect solution, but I've found it to work the best of anything else.
Fred
DIRECTV since November 1995
"Everything should be made as simple as possible, but not simpler" A.Einstein

#4 OFFLINE   dsm

dsm

    Godfather

  • Registered
  • 315 posts
Joined: Jul 11, 2004

Posted 05 February 2013 - 03:57 PM

Same problem here. If I switch my denon receiver to PS3 and back to the HR34 it will show up. As the other poster said though, power up order and timing matters. The Harmony One remote I have is very powerful, but it is annoyingly difficult to get this right with one button startup. I tried for about an hour to get the stupid remote to do it automatically and couldn't do it. So I just switch inputs when it's greyed.

#5 OFFLINE   Beerstalker

Beerstalker

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 2,989 posts
Joined: Feb 09, 2009

Posted 06 February 2013 - 10:36 AM

Shouldn't be that hard to get the Harmony to work. There is a section where you can tell it what order to turn the devices on so you can change that. I'm pretty sure you can also add in a delay in between powering the devices on, but you might have to call tech support to get that added. It's been a while since I've had to mess with programming any of my Harmonys.
Sometimes when I reflect back on all the beer I drink I feel ashamed. Then I look into the glass and think about the workers in the brewery and all of their hopes and dreams. If I didn’t drink this beer, they might be out of work and their dreams would be shattered. Then I say to myself, "It is better that I drink this beer and let their dreams come true than be selfish and worry about my liver."
-by Jack Handy




Protected By... spam firewall...And...