Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

HR20-100 Strange behavior last night


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 ONLINE   shuye

shuye

    AllStar

  • Registered
  • 80 posts
Joined: Oct 20, 2008

Posted 15 November 2012 - 08:10 AM

Last night, while watching a local channel, I decided to change the channel and I got a "searching for signal on tuner 2: 771 message". I tried several other channels and got the same message on all chanels except for a few.

I went into the setup and check my signals and had 97 - 100 for the 101 satellite, but 0's for the 99 and 103 and 97 - 100 for SWM setting.

After rebooting the receiver, everything was working fine again, although the DVR was louder than normal during the testing stage - and it seemed to take longer than normal.

Is this any indication of something about to fail on the DVR or just a temporarily glich? It is on the most recent release I believe (don't remember the exact one, but it was downloaded in June)

My 2 year committment is now up and I have been trying to catch up on all of our recordings before calling to upgrade to the HMC-34.

Thanks.

HR34-700 - owned
HR24-500 - owned
H24 - owned
Nomad


...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   scottp461

scottp461

    Mentor

  • Registered
  • 41 posts
Joined: Sep 06, 2006

Posted 20 November 2012 - 02:09 PM

Just after midnight, both of my HR20's lost signal on all tuners (except for sat 101); my HR24's were unaffected! I rebooted both units and everything was back to normal. Probably some sort of signal glitch that the older DVR's couldn't handle. Solar Flares anyone?!

Edited by scottp461, 20 November 2012 - 02:16 PM.


#3 OFFLINE   JoeTheDragon

JoeTheDragon

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 4,139 posts
Joined: Jul 21, 2008

Posted 20 November 2012 - 02:36 PM

Just after midnight, both of my HR20's lost signal on all tuners (except for sat 101); my HR24's were unaffected! I rebooted both units and everything was back to normal. Probably some sort of signal glitch that the older DVR's couldn't handle. Solar Flares anyone?!


Solar Flares likely not,

maybe guide data that the old code can't handle?
I want CLTV / CLTV HD on direct tv.




spam firewall