Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Moving receiver to opposite wall in same room


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   Rodney Wood

Rodney Wood

    New Member

  • Registered
  • 1 posts
Joined: Nov 25, 2012

Posted 25 November 2012 - 02:39 PM

Just move HR23-600 receiver from wall jack to another in the same room. Will not connect- 771 error

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   veryoldschool

veryoldschool

    Lifetime Achiever

  • Moderators
  • 41,981 posts
Joined: Dec 09, 2006

Posted 25 November 2012 - 02:53 PM

Just move HR23-600 receiver from wall jack to another in the same room. Will not connect- 771 error

You haven't given much information, but it's fairly clear the wall jack on the other side of the room isn't connected to your dish/SWiM, or what coax you have coming in.
A.K.A VOS

#3 OFFLINE   trh

trh

    This Space for Sale

  • Registered
  • 3,381 posts
  • LocationNE FL
Joined: Nov 02, 2007

Posted 25 November 2012 - 03:32 PM

:welcome_s

When DirecTV hooks up your system, they don't hook up unused outlets. Sounds like your house was pre-wired for coax outputs. Find where your satellite coax ties into that system and find which one fed your 'old' outlet. Just move that one to the cable that goes to your second outlet in that room.




Protected By... spam firewall...And...