Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Does "doubleplay" work same on Genie as 2 tuner DVR's? (Or is it now "fiveplay")


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   vestaviaScott

vestaviaScott

    Mentor

  • Registered
  • 43 posts
Joined: Dec 01, 2003

Posted 29 November 2012 - 01:53 PM

I'm about to be taking installation of a new HR-34 Genie DVR to replace my HR-24.

I'm a heavy user of the doubleplay function that allows me to pause two live channels at the same time, toggling between the two using the arrow down key. I'm curious how this works with Genie. For example, with 5 tuners, is it possible to pause 5 live channels at once?

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   RunnerFL

RunnerFL

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 15,495 posts
Joined: Jan 04, 2006

Posted 29 November 2012 - 01:58 PM

It works the same. You only go back and forth between 2 tuners.
THIS SPACE FOR RENT

#3 OFFLINE   vestaviaScott

vestaviaScott

    Mentor

  • Topic Starter
  • Registered
  • 43 posts
Joined: Dec 01, 2003

Posted 29 November 2012 - 02:03 PM

Thanks for the quick response. Looking forward to no more recording conflicts!

#4 OFFLINE   RunnerFL

RunnerFL

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 15,495 posts
Joined: Jan 04, 2006

Posted 29 November 2012 - 02:25 PM

Thanks for the quick response. Looking forward to no more recording conflicts!


It's a beautiful thing!
THIS SPACE FOR RENT




spam firewall