Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

Trying to upgrade to HD.


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 OFFLINE   clowlakers

clowlakers

    New Member

  • Registered
  • 4 posts
Joined: Mar 17, 2010

Posted 07 December 2012 - 06:02 PM

Hello everyone,

I have a dilemma with Directv.

My current setting that I have is a World Direct Satellite, 2 Standard Receivers, and 1 Standard DVR. The place I live the management wants only 1 satellite.

I called to see if I could upgrade to HD. Here's what happened...

2 DTV reps said I needed to add the Slimline Dish with the World Dish.

1 rep told me that I needed to to replace the World Dish with a Slimline Dish.

1 rep told me that I could keep my World Dish and they would install a little box with it.

My question is "Who is right?" :nono::eek2:

I need your help... thank you guys.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   dpeters11

dpeters11

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 13,115 posts
  • LocationCincinnati
Joined: May 30, 2007

Posted 07 December 2012 - 06:12 PM

Wondering if the little box he mentioned was a sidecar. I think the main question would be do you want to keep International programming?

#3 OFFLINE   damondlt

damondlt

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 4,352 posts
Joined: Feb 27, 2006

Posted 07 December 2012 - 06:15 PM

You need 2 Dishes if you want international.

Directv Slimline 5 is good only for Jade world and Spanish Channels.

 

 

 


#4 OFFLINE   clowlakers

clowlakers

    New Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 4 posts
Joined: Mar 17, 2010

Posted 07 December 2012 - 06:18 PM

Wondering if the little box he mentioned was a sidecar. I think the main question would be do you want to keep International programming?


Yes, I wanted to keep the filipino package. and the rep only said a little box. thanks for the great help.

#5 OFFLINE   clowlakers

clowlakers

    New Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 4 posts
Joined: Mar 17, 2010

Posted 07 December 2012 - 06:19 PM

You need 2 Dishes if you want international.

Directv Slimline 5 is good only for Jade world and Spanish Channels.


thanks for the great help. good to know.




Protected By... spam firewall...And...