Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Nine tuners (temporarily)


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   FlyingDiver

FlyingDiver

    All Star/Supporter

  • Registered
  • 193 posts
  • LocationOn the road in North America...
Joined: Dec 03, 2002

Posted 08 December 2012 - 01:03 PM

I've got two HR-21s currently (4 tuners). I'm getting an HR-34 installed today, so I'll be up to 9 tuners. One of the HR-21s will only be in service long enough to watch the rest of the recordings on it, and I'll cancel all the recordings in the schedule as soon as I get them programmed into the HR-34.

What's the best way to make sure I don't have any problems with the SWM-8 and the HR-34? Can I just go into setup on one or both of the HR-21s and set them to single tuner?

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Davenlr

Davenlr

    Geek til I die

  • Registered
  • 9,082 posts
Joined: Sep 16, 2006

Posted 08 December 2012 - 01:06 PM

Run satellite setup on the HR21 you are going to be getting rid of, and change it to one tuner mode.

Tivo Premier XL4, Tivo Premier, Tivo HD whole home on Xfinity HD, DirecTv Whole Home with 39" high gain KaKu dish, Roku3,SageTv 8 TB Win8 Server -> DVDO Edge-> Denon AVR, Klipsch KB15's/Panasonic 55ST60 plasma"


#3 OFFLINE   dpeters11

dpeters11

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 11,888 posts
  • LocationCincinnati
Joined: May 30, 2007

Posted 08 December 2012 - 01:08 PM

Yes you can, but I think the order would be set taking all the tuners into account as they are now since you're not getting rid of one immediately.

#4 OFFLINE   FlyingDiver

FlyingDiver

    All Star/Supporter

  • Topic Starter
  • Registered
  • 193 posts
  • LocationOn the road in North America...
Joined: Dec 03, 2002

Posted 08 December 2012 - 01:23 PM

Yes you can, but I think the order would be set taking all the tuners into account as they are now since you're not getting rid of one immediately.


I don't recall anything about that with the CSR, and they're certainly not going to install an SWM-16. This installation is in our RV, and there's no way they're running any new/additional cables. :)




spam firewall